Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselnétek/jó képet vágnátok...

Elviselnétek/jó képet vágnátok hozzá, esetleg örülnétek neki, ha a férjetek elmenne 2-3 napra horgászni egy cimborájával?

Figyelt kérdés
Néha, nagyon mélyen, megmozdul bennem a kisördög(szégyellem is),de az jár az eszemben,hogy esetleg ilyenkor nem létesítenek -e biszexuális kapcsolatot?Máshol is van ilyen, hogy a férj külön utakon jár?
2009. okt. 21. 10:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ki éne neked is próbálnod. Elmennél a csajokkal reggel nyolcra szaunázni. Kis úszás stb. Tízkor megreggeliznétek az uszi büféjében, melegszendvics, Isler, rostos baracklé, kávé, hab.

Aztán elmennétek az Árkádba, és az összes rucit visongva összetapogatnátok, végül vennétek egy pár fülbevalót meg két rúzst.

S amire hazamennél, délután 3-ra , megennéd a (esetleg hozatott) ebéd maradékát egyedül a konyhában. Míg a férjed játszana a gyerekekkel, s már ki is teregetet, Meglátod, utána mennyivel joban esne a családdal foglalkozni.

Másik program: könyvvtár egyedül, majds teaház a régi kolléganőkkel.

Néha fel kell töltődni!

Nme csak a szex létezik. A férfiaknak szükséges maguk közt is lenniük.

2009. okt. 21. 11:46
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
Igyekeznék jó pofát vágni, de lehet hogy nem sikerülne tökéletesen. De egyáltalán nem azért mert gyanakszom bármire, csak nem szeretem ha itt hagy minket, meg amikor sörözget, és ez ugyebár együttjár a horgászással.
2009. okt. 21. 11:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Miből fakad ez a biszexes gondolatod? Volt már ilyesmire utaló jel?

Ha nem, akkor cseppet se legyél féltékeny, ha meg berúg, hát berúg. Kikapcsolódik egy kicsit. Elvégre nem k.rvázni megy, hanem halat fogni. Ne aggódj :)

2009. okt. 21. 12:00
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
azért van ez a biszexes gondolata, mert mindenki magából indul ki.
2009. okt. 21. 12:48
 25/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak!Ezt kikérem magamnak!!!! Drágám, lehet,hogy te az vagy, emgem nem érdekel,de engem hagyjál békén a beszólogatásoddal! Legbensőbb gondolataimmal kapcsolatban feltettem itt egy kérdést, névtelenül,mert ugye ez egy ilyen oldal,és ezt kapom....Egyébként az értelmes hozzászólásokat köszönöm.
2009. okt. 21. 13:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Különösen a férfi hozzászólónak, akinek az a jó ,ha a feleségével lehet...Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen "maradi" gondolkodású.Természetesen elfogadom a más véleményt is, mert többségben vannak azok, akik lazán veszik, és ők is elmennek külön valahová...Mindenesetre érdekes lehetett a kérdés,hogy ilyen sokan válaszoltatok rá....A beszólogatósok pedig részemről le vannak ejtve!!!
2009. okt. 21. 13:54
 27/30 anonim ***** válasza:
69%
hááááát........amilyen stílusban kommunikálsz, lehet, hogy én nem csak 2-3 napra mennék el :)
2009. okt. 21. 14:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Ha te irtad az utolsó előtti "kedves" hozzászólást,továbbra is az a véleményem, amit írtam.Ha nem: te talán szó nélkül hagynád,hogy ilyen ocsmányul beszólogassanak,mert én nem,amilyen a hozzászólás stílusa,úgy reagálok. Bocsi.Kaptam normális hozzászólásokat is, azokat megköszöntem,ahogy illik, a többi meg nem érdekel.
2009. okt. 21. 14:19
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is elmegy a barátaival néha egy-egy hosszú hétvégére motorozni. Ilyenkor én vagyok otthon a gyerekekkel egyedül. De amikor hazajön, sokkal jobb a közérzete és kipihent.

Sőt! Én is elmegyek néha hétközben pár napra a barátnőimmel wellnessezni. Ilyenkor férjem van a gyerekekkel. Kell a szabadság a házasságban is és ez nálunk tök természetes, hogy vannak külön programjaink és nem vagyunk állandóan együtt.

Menj el te is a barátnőiddel és hagyd a férjedet szórakozni a barátaival.

2009. okt. 21. 17:13
 30/30 anonim ***** válasza:
2-3 nap....2-3 hónapra mennék el a férjed helyében..
2015. márc. 13. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!