Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elviselnétek/jó képet vágnátok...

Elviselnétek/jó képet vágnátok hozzá, esetleg örülnétek neki, ha a férjetek elmenne 2-3 napra horgászni egy cimborájával?

Figyelt kérdés
Néha, nagyon mélyen, megmozdul bennem a kisördög(szégyellem is),de az jár az eszemben,hogy esetleg ilyenkor nem létesítenek -e biszexuális kapcsolatot?Máshol is van ilyen, hogy a férj külön utakon jár?
2009. okt. 21. 10:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Értsd meg, hogy nem a horgászás a lényeg, mégcsak nem is a berugás. Hanem a kikapcsolódás a napi rutinból. Éppen, hogy nem veled van és a gyerekekkel.

És ez nem ártana neked sem. Hagy rá a gyerekeket és lépj le te is, majd meglátod mennyi új erővel tudod továbbcsinálni a taposómalmot.

2009. okt. 21. 10:47
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Drágám, mi jó a horgászásban?

- Tudod, az a jó, hogy csend van, nyugi van ...

- Jó, akkor én is megyek.

- Mondom, CSEND van, NYUGI van ...

2009. okt. 21. 10:51
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
Én valószínű nem is tudnék olyan férjet választani, aki képes órákat, mitöbb napokat ülni némán, mozdulatlanul egy folyóparton kapásra várva, és közben időnként tök durván rámförmed, hogy lehettem ennyire pofátlan, hogy nagyobbat mertem nyikkani a kelleténél, miközben halálra zabálnak a szúnyogok...Szóval viseld!
2009. okt. 21. 10:52
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha férjnek nem voltak amúgy stiklijei, nem vágott át korábban, akkor engem nem zavarna a dolog, kell neki is a kikapcsolódás. Akkor zavarna csak a dolog, ha én más programot terveztem volna kettőnknek, de ha előre szól, akkor ez sem áll fenn.
2009. okt. 21. 11:20
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
jesszus... Ha még az jutna az eszedbe, hogy csajokat hívnak és megcsal, nade, hogy pasival kúr félre... nem vagy semmi. Ha a férjem elmenne a barátjával egy hétvégére eszembe sem jutna, hogy összebújnak... milyen már ez... vagy esetleg a férjednek van ezirányú hajlama???
2009. okt. 21. 11:28
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg kell időnként a szabadság mindenkinek, nem csak a férfiaknak. Semmi nincs abban, hogy elmegy pár napra. Neked is néha kellene egy szabd hétvége gyerekek és férj nélkül. Hidd el, akkor egész másképp látnád a dolgot, megértenéd miért vágyik néha az egyedüllétre.
2009. okt. 21. 11:32
 17/30 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező!

Nekem az a kikapcsolódás, ha a feleségemmel lehetek, éjjel, nappal.Otthon, vagy bárhol.És ezt az örömöt az együttlétben, már több évtizede élvezem.

2009. okt. 21. 11:34
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

Én örülnék. (örülök)

1. Tudom, hogy kipiheni magát, kikapcsolódik.

2. Örülök, hogy nem kell halálraunnom-gfagynom magamat a vizet bámulva.

3. Végre az összes szekrényből a földre rámolhatom a ruhákat, és selejtezést vtarthatok - aminek a végén az kerül vissza , mit akarok, és semki nem néz rám kétségbeesetten az ötéves kedvebnc lyukas harisnyám láttán.

4. Végre egyszer azt nézek atv-ben amit karok, sóhajok hallgatása nélkül, és elmehetek a barátnőmmel egy kis nőcis kávézásra.

+ délig pizsamában lennék szombaton, és a lányommal egész nap csak 0%-os joghurtot meg némi sült tököt vennénk magunkhoz!

2009. okt. 21. 11:38
 19/30 anonim ***** válasza:
62%
Sokat jársz moziba.
2009. okt. 21. 11:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha eddig nem mutatott ilyen irányba hajlamot, én ilyenre nem gyanakodnék. Esetleg hogy nő van a dologban, arra már láttam példát. De egyébként meg szerintem túl élénk ilyen téren a fantáziád. Mindenki másképp kapcsolódik ki, mindenkinek más jelenti a pihenést és a szórakozást. A férjednek ez a peca, nekem például a színpadon éneklés (stb.), neked is biztos van kedvenc kikapcsolódási tevékenységed, rajta.
2009. okt. 21. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!