38 éves nö,53 éves férfi.15 év korkülönbség nagyon sok? Nem merem. Olyan átkozottul fiatal és szép. Miért pont én kellenék neki?
Ismerek házaspárt épp ekkora korkülönbséggel, remekül megvannak és két gyerkőcöt nevelnek.
Egyébként, csak egyszer mondaná rám valaki, hogy átkozottul szép! :)
Nézd, ha soha nem próbálod ki ezt a kapcsolatot, soha nem fogod megtudni, hogy mit hagytál ki az életedből. Lehet, hogy jól sül ki, lehet hogy nem, ez rajtatok múlik. Miért pont te kellesz? A franc se tudja, de élvezd az életet, a helyzetet, a pillanatot. Ha csak két hetes románc lesz belőle, akkor csak ennyi, de ez sem törvényszerű. A kor miatt meg ne aggódj, nem olyan eget verő különbség.
Csak bátran!
Talán mert megszeretett? Erre nem gondoltál?
Ebben a korban már nem számít annyira a korkülönbség!
Hát a puding próbája az evés... vágj bele, bízz ebben a kapcsolatban, a veled történtek után megérdemelsz egy szép jövőt. Én drukkolok.
Mellesleg én 33 vagyok, véleményem szerint ennyi idősen 10-15 év már nem olyan sok különbség.
Az egyik ismerősöm 33 éves, a párja 50 körül volt.
Nagyon jól megvoltak, látszólag, de a férfi negcsalta.
Ngyon szerette a nő, pedig itt már majdnem 20 év volt köztük.
Szerintem nem nézett ki jól, az ismerősöm szerint pedig nagyon.
53 évesen azért nem olyan öreg az ember...mondom ezt gy, hogy csak 26 vagyok.
De látom, hogy édesapám 48 évesen hogy néz ki.
A korombeli nők megfordulnak utána, meg megpróbálnak kikezdeni vele, pedig nem pénzes, ráadásul nős, 27 éve az édesanyámmal házas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!