Hogyan mondjam el szuleimnek, hogy ujra egyut vagyok a volt baratomal, hogy ne tiltsanak el tole?
Egy cikben olvastam ,hogy 10-13 év korkülömbség kezelhető simán.
A 8 év nem sok, sőt kell is 6-8 év.
Pl. a barátom 33 éves és egy 24 éves lányka nagyon rástartolt. Én inkább 25 évesnél húznám meg a határt én 32 éves vagyok.
A pszichológusok és párkapcsolati szaktanácsadók véleménye szerint 10 év simán kezelhető sőt jobb is ha a férfi idősebb.
De persze fontos ,hogy nem egy 10 éves kislány és egy 20 éves pasiról beszélünk mert az pedifilság.
Hogy tudni lehessen, hogy nálad mi a helyzet tudni kellene a korod.
De ha mondjuk 16-17 éves vagy és a párod 25-26 az már azért gáz, mert agyilag is eltérőek vagytok és még millió buktatója van. Ahogy olvastam a kérdésedet nem nagyon lehetsz maximum 22-él több ,mert ha annyi lennél akkor tudnád ,hogy kell hog a pasi 5-6 évvel idősebb legyen.
Keressél a neten rá ezekre a dolgokra és ezek alapján győzzed meg a szüleidet.
Pl a lány akit a barátom most ismert meg mint mondta 23 éves és már a lány bemutatta a szüleinek a barátomat.
De mondjuk 16-17 éves lenne a csaj akkor én jelenteném fel a barátomat pedofilság vádjával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!