Van szeretőd? (Kort és nemet is írjatok! )
Mivel anonim az oldal, azt hiszem nyugodtan feltehetem a kérdést. Kíváncsi vagyok Magyarországon mennyire jellemző, hogy valakinek szeretője van.
Kort és nemet is írjatok, légyszíves!
(Csak normális válaszokat kérek!)
Előre is köszönöm!
Nincs.
Azért tartanak szeretőt az emberek, mert valami hiányzik a kapcsolatukból, amit máshol keresnek. Szerintem nem a szerető a megoldás, hanem a kapcsolat javítása vagy elvetése.
21/N
Nincs, és remélem, hogy a vőlegényemnek sincs.
Pár éve viszont voltam szerető, akkor a pasi 35 éves, házas volt. Pár hónapig tartott a dolog, majd kiléptem.
25/N
Nincs. Szeretném ha lenne...
28 N
Nincs, nem vagyom ra. A ferjem tokeletesen kielegit szexualisan, evek utan is mindennap megkivanjuk egymast.
34N
nincs, de ha most jönne valaki nem biztos hogy tudnék és akarnék ellenállni. otthoni szex sajnos pocsék :(
25N
Én a szeretőm mellett lettem az exem szeretője, és most bukkant fel a régi szeretőm /5 évig/, "remekül" szórakozom, főleg hogy tudnak egymásról vagyok annyira korrekt/?/ hogy a tényállást tisztázzam..:DDD Senki nem nős, stb.
Ja, és az elvált férjem folyton itt köröz.
jó régi kérdés remélem azért segített :D
Szeretőnek lenni SZ.R!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!