Van szeretőd? (Kort és nemet is írjatok! )
Mivel anonim az oldal, azt hiszem nyugodtan feltehetem a kérdést. Kíváncsi vagyok Magyarországon mennyire jellemző, hogy valakinek szeretője van.
Kort és nemet is írjatok, légyszíves!
(Csak normális válaszokat kérek!)
Előre is köszönöm!
Nincs. Egyáltalán nem igénylem.
33N
Nos, ide úgy látszik csupa szent emberek járnak....:)
Nekem sincs igaz szeretőm, de látom a saját környezetemben, hogy azért ez elég sűrűn elfordul, de inkább 40 éves kor felett. Sokkal nagyobb a valószínűsége akkor, ha a már a gyerekek kirepültek, és a házaspár már nem tud mit kezdeni hirtelen egymással. Ilyenkor nézelődnek...
Én ezért egyáltalán nem ítélek el senkit, mindenkinek a maga joga eldöneni, hogy mi fér bele neki. De természetesen én nagyon bízom benne, hogy a férjemmel nekünk erre nem lesz szükségünk.
Nincs,
(hacsak a vőlegényemet nem számítjuk annak, hiszen a klasszikus értelemben akik nem házasok, azok szeretők)
Párkapcsolatban sosem vágytam 3. Embrre, ha igen kiléptem előbb a kapcsolatból (talán tiniként 2 szer fordult elő hasonló)
26 nő
Nincs, sohasem csaltam meg egyik páromat sem.
F 32
Már nincs. 19 évesen volt 1 hónapig. Bár nem volt teljes szerető, mert sosem feküdtünk le és egyéb szexuális dolog sem volt, csak pár csók meg kézfogás és nála összebújás. Aztán mondtam, hogy legyen vége, mert ő többet akart volna, én viszont nem.
21N
Illetve voltam én is szeretője még tiniként egy huszonéves srácnak, akinek menyasszonya volt. Itt már volt minden, 2 hónapig tartott, szintén én léptem ki.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!