Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted is kamu a mérgezéses...

Szerinted is kamu a mérgezéses sztori?

Figyelt kérdés
Végigolvastam, sokan írták, hogy ez kamu. Valaki írt egy külön kérdést, abban is azt írja le, hogy szerinte csak kitaláció. Szerintetek?
2009. okt. 20. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

It elvárás, hogy igaz történeteket írjak?

Mert a való életben senki nem bánja, ha kitalált történetekkel példázom a kérdésemet.

Fontos, hogy megtörtént-e a komment? Hiszen a kérdésre ugyan az a válasz, attól függetlenül, hogy a múltban, vagy a jövőben játszódik-e, vagy képzeletben. Nem jól látom?

"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"

Ezeket szinte senki nam tartja be. Pedig feltételek.

(én nem is értem, de tényleg)

A kérdésre nincs megszabva, hogy megtörtént eseményből kell erednie.

2009. okt. 20. 13:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Hogyan tudod ismeretlenül semmibe vanni valakinek a kérdését, aki esetleg kétségbe van esve?

Nme tudhatod, nme döntheted el 10 mondatbl, hogy igaz - nem igaz - számára tűnik igaznak - amit írt!

Szerintem minden kérdés komolyan kellene venni kivéve, ahol egyértelműen cska provokálás a cél!

Ha komolytalannak érzed, miért válaszolsz rá?

2009. okt. 20. 13:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Én nem foglalok állást, mert nem egyértelműen eldönthető, hogy kamu-e a dolog, vagy nem.

Egyébként apukám is szeret sütni, bátyám is, és a barátom is. Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy egy férfi süt-főz. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

2009. okt. 20. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, szerrintem egy nagy hülyeség az egész. azért szerintem nem kockázatta volna meg, hogy esetleg meghaljon.

Ha mégsem kamu, akkor bocsika.

2009. okt. 20. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de soha nem fog kiderülni. :)
2009. okt. 21. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!