Szerinted is kamu a mérgezéses sztori?
Nem mindegy? Ha kérdezi, akkor neki ez komoly gond. Nme unatkozónak tűnt. Ha esetleg kitaláció, akkor is valami komoly gondja van, és ezek a válaszok úgy érzi, segítenék.
Anyi dolog megtörténik, e nem is túl hihetetlen.
Én is írtam be, ugyanilyen okokból. Kíváncsi voltam a reakciókra, be akartam valamit bizonyítani egy másik kérdés kapcsán. Persze utána leírtam, hogy kamu volt, kaptam is hideget-meleget. :)
Jó lenne egy "Párbaj", vagy "Vita" menüpont, ahol három sávnyi kommenteket lehet elhelyezni. A két szélén lennének a vitában álló felek, középen pedig a kommentelő közösség. Mindkét fél elmondhatja a saját verzióját, az user pedig kérdezhet és véleményt fűzhet hozzá. A vita után akár még szavazni is lehetne, hogy az elhangzottak szerint vajon kinek lehet igaza?
Ezekre viszont bukik a nép!
Én meg elástam egy hullát a pincében, mitévő legyek most, amikor le akarják bontani a házat?
08:17
na igen, ez valahogy így van ...
Utolsó:ááá,úgyis lebuksz.A különleges ügyosztályban(azt hiszem)elküldte anyuci,hogy kiássa a tetemet,erre lelötte a családot,de a végén lebukott.Add fel magadat!:-)
A mérgezős storihoz:A kislány piszokul utálja anyuka pasiját.Viszont van egy jó batátnője,aki valószínűleg ott volt,amikor kommentelt.vagy két unatkozó kamasz,akik halálra röhögték magukat a válaszokon,vagy annyira fantáziadúsak,hogy így tüntetnék el a konkurenciát.
Ott is írtam,hogy nem életszerű,hogyha megtörténik ilyen eset és az anyja csak ül a fenekén.
szia!
Teljesen igazatok van. Én is írtam be már kíváncsiságból kamu kérdést azon témakörben, amire a "legjobban" harapnak. Hát, jöttek is a válaszok egyből...Fel se merült senkiben hogy esetleg valami sántítana a dologban.És mérgezéses sztori két okból se felel meg a valóságnak. 1. Állítólag egy PASI(a leendő mostohaapuka) által sütött süteményről van szó. /számoljátok össze, hogy a környezetetekben mennyi pasit ismertek, aki sütöget...Azt nem írta a kérdező, hogy cukrász vagy ilyesmi./2. Az volt a lényege az egésznek, hogy "mi az anyuval eddig milyen jól megvoltunk, ez meg idejött". De rengeteg ilyen kamu kérdéssel lehet találkozni. Ezt azonban senkinek a számlájára nem lehet felírni, hiszen ez az oldal anonim, és végülis ez a célja. Ha fiktív, ha nem fiktív, felteheti az ember a kérdéseit. Válaszolni se kötelező rá ugye. /De néha jólesik "kiosztani" :)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!