Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik név hangzik jobban?...

Melyik név hangzik jobban? Balogh Amina vagy Balogh Jázmin

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 18:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
62%
Előző... A Balogh adott számukra gondolom, ezt nem tudják megválogatni. A Jázmin pedig a 3. leggyakoribb keresztnév jelenleg. Nem volt nehéz összehoznia... Mivel rengeteg kislányt hívnak Jázminnak, természetes, hogy akad köztük Balogh is. Egyik sem ritka vagy különleges. Nem kell ahhoz a szomszéd kislányának a nevét másolni... Nem a te ismerősöd lánya az egyetlen B. J. az országban.
2013. aug. 5. 18:36
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

utolsó!

mi az hogy "B.J"???!!! Mért kell egy teljes nevet rövidíteni??? -.-"

És még te okoskodsz nekem és még te szidsz le engem miközben te vagy annyira béna hogy nem tudsz leírni normálisan egy sima nevet -.-

(ja és amúgy utolsó előtti voltam)

2013. szept. 13. 14:43
 33/34 anonim ***** válasza:

OFF Én azt hittem, hogy ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel, és kérdésekre válaszoljunk, nem a kérdezőt oktassuk ki, alpári, gusztustalan módon! A kedves kérdező feltett egy kérdést Amina vagy Jázmin! Gondolom azért, mert ez a két név tetszik Neki! Persze mindenkinek megvan a véleménye, de azt el lehet normálisan is mondani, nem cigányozni, "lecsúnyázni" a neveket.

Kedves Kérdező, az én pici lányom Nánásy-Nagy Amina Zara, hosszúnak hosszú, és? Nekem ez tetszett, és ne érdekelt kinek mi tetszik és mi nem! Ja és a csúfolásról annyit, hogy a gyerekek biztos nem fogják csúfolni, tapasztalat! Egyre több különlegesebb nevű gyerek van! Valakinek a Judit, Mária, Ilona, Anna nem tetszik! Nem kell egyből támadni és ítélkezni, véleményt nyilvánítani alpári stílusban!

Ha Neked az Amina tetszik jobban válaszd azt, ha a Jázmin, akkor azt, ha nem tudsz választani, add mindkettőt, mint mi! CSAK Neked és a Párodnak van beleszólása, senki másnak! Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült!

Sok sikert! Majd írd meg mit választottál! :)

V.

2014. márc. 31. 17:48
 34/34 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy a kérdés, már nem igazán aktuális! Elnézést! Utolsó voltam!
2014. ápr. 1. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!