Melyik név hangzik jobban?
Temesi Daniella Jáde
Temesi Daniella Diána
Temesi Daniella Varínia
Temesi Daniella Liza
Temesi Daniella Glória
Ha hihetek az uh-nak, lányom lesz ;) csak nem tudom, melyik név hangzik jobban. Korábban még a Glóriára voksoltam volna, de valahogy túl egybe cseng, nem?
Vagy a Daniellat vagy az utana levoket nem kene eroltetni...szerintem mind tul eroltetett de kulon van tobb is ani tetszene.Pl csak a Daniella vagy Liza vagy Diana-ezt a nevet utalom de meg igy is jobb mint egyutt.
Egyebkent gratulalok boldog babavarast :)
Szerintem is felesleges a két név, úgyis egyet használ majd, csak neki lesz nyűg később, de ezt mindenki maga tudja.
Az első elképesztő, sosem hallottam még, de.... gyönyörű...Jáde....nagyon szép! :) Engem lenyűgözött! :D Én ezt választanám!
Unokahúgom Glória, szegényt szétcincálták, cukkolták a neve miatt, ezt semmiképpen sem adnám így. A Daniella szép, ha pedig választani kell, akkor Daniella Liza vagy Daniella Jáde :)
Jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!