Melyik név hangzik jobban? Balogh Amina vagy Balogh Jázmin
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 18:06
21/34 anonim válasza:
Balogh Jázmin vagy Balogh Jázmin Amina.
22/34 anonim válasza:
Rengeteg Jázmin van mostanában, szóval én maradnék az Aminánál. De jól hangzik a két keresztnév is.
23/34 anonim válasza:
Jázmin, Amina kicsit hasonlít az amin vanra, így annyira nem jó.
Két név azért jó, mert így választhat, ha nem tetszik neki vagy többen vannak ugyanazzal a névvel.
24/34 anonim válasza:
Mindkét név nagyon szép, de én mégis az Aminát választanám, mert a Balogh mássalhangzóra végzôdik és magánhangzóval kezdôdô jobban passzol hozzá, illetve a Jázmin név már eléggé elterjedt, sok van belôle.
25/34 anonim válasza:
Jázminnal nagyon jól hangzik! A Jázmin Amina is jó, de szerintem ne az Amina legyen elől.
26/34 anonim válasza:
Amina! Ha szülok meg egyszer es lányom lesz nagy valószínűséggel amina lesz!
27/34 anonim válasza:
Örülök, hogy utat törnek a muzulmán nevek:
Amina, Mohamed próféta anyja
Aisa, Mohamed lánya
28/34 anonim válasza:
Balogh Jázmin vagy Balogh Jázmin Amina
29/34 anonim válasza:
en egy kereszteny orszagban nem adnak muszlim nevet a gyereknek ciki.
Csak az ismeroseink kozott van 5 Jazmin borzaszto kisjazmin nagyjazmin fekete jazmin stb
Nagyon gyakori lanynev ne valszd.
Amalia Alexa Ariane a Holland tronorokos hercegnok szebb nevek bar nagyon gyakoriak.
30/34 anonim válasza:
Amúgy a Balogh Jázmin nevet honnan szedted?
Azért kérdem mert így hívják az ismerősünk 4 éves gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!