Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan lettem megbüntetve?

Jogosan lettem megbüntetve?

Figyelt kérdés
Anya vőlegénye már több, mint egy éve él itt, augusztusban lesz az esküvőjük. Tegnap azt mondta, hogy miután ő már a család része és régóta ismerjük egymást, szólíthatnám apának, ha gondolom, de én azt mondtam, hogy nem szeretném. Semmi többet nem mondtam, de anya szerint nagyon szemtelen voltam és ezért nem mehetek hétvégén a Balatonra a barátnőimmel. Szerintem ezt nem érdemeltem meg!

2013. júl. 16. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyleg ennyit mondtal, es normalis hangsullyal, akkor igazan nem fair a buntetes. Fura lehet valakit elkezdeni apanak szolitani, ha eddig nem igy tetted, plane ha nem is az apad. Teljesen ertheto, hogy nem szeretned.
2013. júl. 16. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak akkor "kell" valakit apának szólítani, ha te úgy érzed.

26N

2013. júl. 16. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Jézusom, dehogyis! Nem lehet senkit rákényszeríteni arra, hogy apának szólítson vkit, ha az nem a vér szerinti apja! Anyukád jó nagy hülye, és gyanítom, hogy a pasija fontosabb neki, mint te, ha bele sem gondol a te helyzetedbe.
2013. júl. 16. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Kiez hogy megmondja hogy mehetsz-e? Nem az apád, menj és kész. Nem ő mondja meg.
2013. júl. 16. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem jogosan. Anyukád sajnos teljesen alárendel ennek a kapcsolatának, ez lehet az oka, hogy így reagált.
2013. júl. 16. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
én apukámat 4 éve ismerem neveleőapámat 10 éve és egyiket sem hívom apának.de apámnak van 3 éve egy barátnője és annak egy 6 éves fia és ő úgy hívja apámat,hogy apa.
2013. júl. 30. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!