Nagyon nehezen viselem el a ferjem masik hazassagabol szarmazo gyerekeket. Gonosz vagyok?
Sajnos a ferjemnek egesz evben nincs lehetosege elhozni oket a tavolsag miatt igy egy evben egyszer jonnek hosszabb idore hozzank a gyerekek 2 kamasz.
a ferjem ilyenkor dolgozik de azerrt szan a gyerekekre is idot. Sajnos en ilyenkor sokat vagyok veluk es a sajatjaim es ok egyutt nekem nagyon sok.
Foleg mert a gyerekek maskent vannak nevelve mint az en gyerekeim es nehez a kulonbseget megerteni.
Nagyon buntudatom van irantuk hiszen ok nem tehetnek semmirol hiszen gyerekek.
minden evben rettegve varom azt a par hetet amikor teljessen kibukok munka mellett az osszes gyereket ellatva pont abban a hetekben amikor pihenesre lenne szugsegem az egesz evi hajtas utan.
mas is erez igy vagy en vagyok a kegyetlen gonosz mostoha?
Minden evben szo szerint belebetegszem
Amit leszűrtem: egész évben együtt laktok a te két kamasz egy kicsi és csak vacsorázó nagy gyerekeddel, és kiborít + pár hét a két kamasszal , akik csak a férjedéi.
Bírd ki!
De azért segíthetnének a korcsok is. Hisz azokból is egyszer embert kell faragni.
Ha mindig pihentetjük őket, mert "szenvedtek már eleget", akkor megnézhetitek őket pár év múlva.
hát azért korcsozni kicsit erős, nem gondolod?
Kérdező! Mondd meg a férjednek, hogy vegyen ki szabit!
Ha nem hajlandó, akkor állítsd be a gyerekeket krumplit pucolni, keverni a tűzhelyen, amelyik már odamehet. Ha nem segít, nincs vacsora. Pont. Ta gyerekeid nem tudnak addig nagymamázni? Vagy az ő édesapjuk nem viszi el őket? Mert akkor lehetne egy időpontra időzíteni, és akkor nem lenne annyira sok a gyerek
Ozvegy vagyok nincsenek nagyszulok sajnos.
Befogom oket csak ne panaszkodjanak a ferjemnek.
Azt hiszem beszelek az edesannyukkal hogy beszeljen a gyerekekkel ez itt nem hotel.
A ferjem jovo hettol szabin van 3 hetet de sok munkaja van a hazunk korul remelem befogja oket ezzel is foglalkozik veluk.
Nem korcsok ket nagyszaju de okos es lusta gyerek.
hazamentek visszatert a rend a csaladban es oszinten mindenki sokkal nyugodtam.
nekik marad a FB es a webcam nekem a sajat csaladom.
Na jovo nyarig szent a beke itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!