Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfelejtsem?...

Mit tegyek hogy elfelejtsem? Nincs kivel beszélgetnem

Figyelt kérdés
a helyzetem elég bonyolult.párommal 7 éve vagyunk együtt.van egy kisfiúnk aki 2 éves.viszont 4 évvel ezelőtt amikor még suliba jártam megcsaltam a párom szex nemvolt de elég erős érzések voltak az egyik osztálytársam és köztem.imádtuk szerettük egymást.azóta is ritkán de beszélünk.párom a megcsalásról nem tud.tavaly is olyanokat írt nekem hogy még mindig szeret és hogy hagyjam ott a párom miatta.viszont a sok hitel miatt nem tettem meg ezt a lépést.pedig még mindig szeretem.a párommal nem jó a kapcsolatunk mondtam neki hogy nemszeretem.a szex miatt sokat veszekszünk mert szinte soha nem akarok szexelni vele mivel nem szeretem.és minden szex olyan érzés nekem mintha megerőszakolnának.most láttam hogy a fiú akit szeretek megkérte barátnője kezét.egy világ dőlt bennem össze,nem tudom hogy fogom elfelejteni.mintha egy kést döftek volna a szívembe.a fiam miatt nem mertem elhagyni a párom.mert ha el is költözök innen a fiammal nem tudnám a hitelek felét fizetni úgyhogy a gyermekemnek is mindent megtudjak adni
2013. júl. 16. 11:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
még nem írt vissza mert facebookon írtam neki üzit és nincs gépnél.kedves utolsó.köszönöm hogy normálisan válaszoltál.lépni fogok.nincs mit tenni.köszönöm
2013. júl. 16. 12:44
 12/14 A kérdező kommentje:
nem volt ő mindig ilyen mint most.de már a terhességem alatt sem olyan volt mint kellett volna.engem császároztak kb 2 hetes volt a fiam amikor elment bulizni.soha nem segített semmit nekem még a fiúnkat egyszer sem pelenkázta.egy nap még fél órát sem szán a fiúnkra.amikor terhes lettem akkor elhatároztam hogy elfelejtem azt a fiút mert ő pestre költözött és esélyünk sem lett volna találkozni.azt hittem sikerült elfelejtenem de amikor megláttam hogy barátnője van akkor előjöttek bennem a régi dolgok és egyszerűen féltékeny lettem.akkor még magam sem értettem miért vagyok féltéken.aztán rájöttem hogy sokkal többet jelent nekem mint gondoltam.ráírtam facebookon akkor hogy mi újság hogy van és írta hogy sajnálja hogy 4 évvel ezelőtt nem őt választottam.mindig írja hogy milyen aranyos fiam van stb.nagyon sokan megkérdezték tőlem már hogy miért vagyok vele.most is az utolsó pénzünket ráköltötte egy pálinkafőzőre.
2013. júl. 16. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:

De tényleg!

Miért vagy vele???

Akár van másik jelölt, akár nincs, húzz el.

2013. júl. 16. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
hát az lesz
2013. júl. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!