Nem akarok odamenni. Mit tegyek?
Sztem azt beszéld meg a pároddal, hogy abban az esetben mész vele, hogy az első pillanatban fordultok is vissza, amelyik részeg rokon kóstolgatni kezdi a másikat, mert te nem állatok között szeretnél lenni, hanem emberek között. És lehet, hogy még kéne ezt a rokonságnak is mondani, mert akkor legalább nem gondolják azt, hogy ők teljesen normálisak, te meg vmi úrilány, akinek csak az a baja, hogy büdösek.
De azt a kérdést én is feltenném itt, hogy ha ilyenben nem egyeztek meg, meg nem látja, hogy neked miért rossz ez az egész (jogosan, megjegyezném), akkor miért vagytok mégis együtt? Néha a de annnnnnyira szeretem nem elég, ha nem akarsz később idegileg összeroppani.
Én sem szeretek a sógoromékhoz menni (a sógorom, a sógornőm és az ő családja elég érdekes), de kibírok néhány alkalmat egy évben, és megpróbálom kihozni belőle a legjobbat, jól érezni magam.
Egyébként ha a pároddal hosszútávra tervezel, szokj hozzá a gondolathoz, hogy jár vele a családja is. Úgy akarsz vele élni, hogy állandóan ezen megy a vita?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!