Felvettek a btk-ra de nem akarok odamenni, hanem pótfelvételivel akarok máshova jelentkezni, mi ilyenkor a teendő? Leeht egyáltalán ilyet csinálni?
Természetesen. jövőre nem jelentkezel felsőoktatásba, és az akkori pótfelvételin megpróbálod.
csak akk jelentkezhetsz a pótfelvételire, ha nem vettek fel, vagy nem vettél rész a rendes felvételi eljárásba.
Ha ennyire nem tudod mit akarsz, akkor minek neked főiskola????
Mástól veszed el a helyet, vagy esetleg mást nem vettek fel oda miattad.
Amúgy tényleg. Ha nem akarsz oda menni, akkor minek jelentkeztél?
Lehet én vagyok a hülye, de oda jelentkeztem ahova szivesen mennék is..............
jaj, ne csináljatok már úgy mintha én lennék az egyetlen...
biztos sok embertől elvettem a helyet.. 240pontos szakról beszélünk. tegye fel a kezét aki nem került be minimum ponthatáros szakra. ostobák..
Nem tudod megcsinálni, ugyanis pótfelvételin az jelentkezhet, akit SEHOVÁ nem vettek fel, vagy alapból nem is jelentkezett.
Előbb kellett volna gondolkodni.
Én pl. nem kerültem be olyan szakra, ahol minimális ponthatár volt. Ja, és tegye fel a kezét az, aki olyan helyre jelentkezett, ahová nem is szeretne járni. Kinek integetsz, kedves Kérdező?
És még mi vagyunk ostobák...
mondjuk 240 ponttal neki sem indulnék egy főiskolának se ^^
de mindegy. feltettem egy kérdés. mivel úgy sem tudok mit csinál, oda fogok járni, ahova felvettek, és SENKI elől nem veszem el a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!