Ha felvettek egy szakra, de én nem akarok arra menni inkább mennék pótfelvételivel egy fizetősre mi a teendő? Mehetek, vagy egy évet halasztanom kell?
sztem pótfelvételizni csak annak lehet, akit sehova nem vettek fel, vagy nem is jelentkezett.
azért járj utána a felvi.hu-n
Nem pótfelvételizhetsz. Várnod kell egy évet, esetleg februárban szétnézhetsz a keresztféléves képzések között,de akkor kevés szakot hirdetnek meg és nem is minden iskolában.
Csak az pótfelvételizhet, aki februárban nem adott be jelentkezési lapot, VAGY nem vették fel sehová.
Olyat kell jelölni, ami érdekel, mert így csak mások elől veszed el a helyet.
1.vagyok
értem
sajna pótfelvételi valóban kiesett.
esetleg februári keresztféléves képzés jöhet szóba.(így nem kell 1 évet várnod)
vagy (én ezt javaslom),az áhított szakhoz hasonló,illeszkedő tanfolyam,képzés(OKJ) elvégzése..ezzel lefoglalhatod magad,nem esel ki a tanulás ritmusából,és akár + pontot is érhet a következő felvételin.
vagy nyelvtanfolyam,az mindig hasznos.ez is lehet ingyenes.!!
vagyis utolsó voltam...nem 1.:)
előző válaszoló.)
MI??
Ingyenes nyelvtanfolyam??? Erről még nem hallottam..Légyszi íd emg h hol tudok utánanézni! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!