Apukám sajnos pár éve meghalt, anyám pedig nem hajlandó a sírjára virágot venni mert túl drága. A legjobb az lenne ha lefedetnénk a síre de ő ebbe nem akar belemenni. Mit tegyek?
Már bocs, de ha ennyien nem értenek veled egyet, akkor nem magadnak kellene magadba néznem? Á, nem, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Igen, értjük, anyukádtól nem szép dolog, hogy nem visz virágot apukád sírjára, ezt aláírom. De attól még nem kéne úgy viselkedned, mint egy degenerált óvodás, hogy jaj, ha ő nem visz, akkor én nem viszek. Ha igazán szeretnéd apukádat, a gyerekes huzavona ellenére is vinnél. És igen, egy-két szál virág is mutat a síron egy szép vázában, és azt mindenki meg tudja csinálni évi egyszer vagy kétszer, hogy kigaztalanít. Nem kell puccolni 4000 Ft-okkal... ha meg szerinted olyan rohadt kevés a mai világban, akkor vedd meg te. Ha igazán szereted apukádat. Nem pedig itt hisztizz, hogy jaj, anyukám milyen gonoooosz, de ha ő nem teszi, akkor én se, mert arra már én is smucig vagyok, és ez a gyerekes "igazságérzet" meg huzavona fontosabb nekem. ÓVODAI szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!