Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám sajnos pár éve meghalt,...

Apukám sajnos pár éve meghalt, anyám pedig nem hajlandó a sírjára virágot venni mert túl drága. A legjobb az lenne ha lefedetnénk a síre de ő ebbe nem akar belemenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 07:53
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
ha apukád szerinted annyit nem érdemel hogy néha vigyél a sírra pár szál virágot akkor hagyjad. (jöhet a lepontozás)
2013. júl. 16. 09:36
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ültessetek rá talajtakaró növényeket, amik visszaszorítják a gazt. Szépen, egyenletes magasságban borítják be a sírt, nincs vele gond jó ideig. Sokuk virágzik is évente egyszer, akár többféléből is választhattok, így tovább tart a virágos időszak.
2013. júl. 16. 09:37
 33/45 A kérdező kommentje:
31-es nem pár szál virágról van szó. Láttál te már sítr életedben? Mert nem úgy tűnik.
2013. júl. 16. 09:38
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Apátok forog a sírjában, hogy ilyen szánalmasan viselkedtek! Inkább ott rohadjon el a sírom, mint hogy csak egy nyűgként gondoljanak rá a családtagjaim!
2013. júl. 16. 09:42
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdező, szerintem még rajtad kívül senki nem látott sírt! Elmesélnéd, hogy milyen, hogy néz ki?
2013. júl. 16. 09:42
 36/45 A kérdező kommentje:
Mifelénk nem szokás, hogy az emberek gazosan hagyják a hozzátartozojuk sírját még a romáknál sem.
2013. júl. 16. 09:45
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny apukadnak jobb, hogy nem elte meg ezt... Egy ennyire zsugori, szanalmas kolykot en kitagadnek a csaladombol...
2013. júl. 16. 09:49
 38/45 A kérdező kommentje:
Na jó törölni fogom a kérdésem. Ennyire sok hülye embert egy csomóban...
2013. júl. 16. 09:51
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenki hülye, csak te nem! Nem lehet, hogy mégis csak te gondolkozol rosszul? Szállj magadba ember!
2013. júl. 16. 09:53
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de ha ennyien nem értenek veled egyet, akkor nem magadnak kellene magadba néznem? Á, nem, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Igen, értjük, anyukádtól nem szép dolog, hogy nem visz virágot apukád sírjára, ezt aláírom. De attól még nem kéne úgy viselkedned, mint egy degenerált óvodás, hogy jaj, ha ő nem visz, akkor én nem viszek. Ha igazán szeretnéd apukádat, a gyerekes huzavona ellenére is vinnél. És igen, egy-két szál virág is mutat a síron egy szép vázában, és azt mindenki meg tudja csinálni évi egyszer vagy kétszer, hogy kigaztalanít. Nem kell puccolni 4000 Ft-okkal... ha meg szerinted olyan rohadt kevés a mai világban, akkor vedd meg te. Ha igazán szereted apukádat. Nem pedig itt hisztizz, hogy jaj, anyukám milyen gonoooosz, de ha ő nem teszi, akkor én se, mert arra már én is smucig vagyok, és ez a gyerekes "igazságérzet" meg huzavona fontosabb nekem. ÓVODAI szint.

2013. júl. 16. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!