Mennyi idős korodra lett saját lakásod/családi házad?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 15:27
11/23 anonim válasza:
Kedves utolsó...Én írtam, h nem luxus villába lakunk, és nem egy mai darab az autónk :D Saját erőből lett vagy is h, ne hazudjak, amint férjez mentem már ketten gyűjtögettünk a házikóra :D Melóztunk azért rendesen...Párom 12 órába a mai napig, én 8órás 3 műszakokba, simán gyári meló mind kettőnknek, semmi extra ez se..Nem volt könnyű, de annyira nagyon szerettünk volna egy kis fészket ami csak is a miénk, ezért megérte, még nélkülözni is :)
12/23 anonim válasza:
#11-es: Nagyon cukik lehettek. Sok boldogságot :)
13/23 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem meghaltak a szüleim, és egyke vagyok, így lett egy baromi nagy házam 20 évesen. Hitelmenetesen, fullra berendezve.
Azóta eltelt 19 év, a ház még mindig megvan, csak már a kamasz fiamé. Mi építettünk magunknak pár éve másikat.
14/23 anonim válasza:
23 évesen nagyszülői,szülői segítséggel+hitel
panel lakás
akkor még hat millió volt egy lakás
15/23 anonim válasza:
8-as vagyok: 2M-t kaptam a nagymamámtól ajándékba, ugyanennyit félretettem. Többi hitel.
16/23 anonim válasza:
12 válaszoló :) Köszönjük szépen :) :) :)
17/23 anonim válasza:
26 évesen vettünk a párommal (ő akkor 28 volt) egy családi házat. Szülők és nagyszülők is segítettek, és hitelt is vettünk fel.
18/23 anonim válasza:
26 évesen hitelt vettem fel 10évre...hál istennek már kifizettem
19/23 anonim válasza:
18 évesen kaptam a szüleimtől egy 2 szobás lakást. Kiskoromtól kezdve gyűjtötték a pénzt amit csak 18 éves koromban vehettem ki. Tovább tanulás miatt kellett meg venni. A nagyszüleim pótoltak még bele. Meg én is diákmunkát vállaltam és be is rendeztük szépen. Ennek már 7 éve. Most a férjemmel egy kertes házra gyűjtünk, ha minden jól megy jövő nyáron költözünk is. Hitelt nem szeretnénk fel venni.
20/23 anonim válasza:
Amúgy én nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy mindenkit le pontoztok? Szerintem itt mindenki normálisan a kérdésre válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!