Te mit kezdenél az életeddel 27 évesen ha nincs saját családod, lakásod? De állásod van jelenleg?
Én 28 voltam, amikor ugyanígy voltam, mint te. 5 éves kapcsolatból szakítás, egyedül albérletben. Sőt! Most jut eszembe épp akkor munkám sem volt.
A kapcsolatom már régóta haldoklott, így 1 hónap alatt túl voltam a szakításon és észbe kaptam, hogy a legjobb barátomba vagyok szerelmes, akinek soha nem voltam közömbös. Tavaly voltam 30 és tavaly volt az esküvőnk is :)
Szóval csak pozitívan :) Ha jön a nagy Ő, úgyis észreveszed :)
Szerintem ne akard forgatókönyv szerűen élni az életed.
Főleg, hogy két dolgot is szeretnél, kettő is szerepel a vágyaid között. Ki tudja, melyik "utat" választva járnál jobban.
Másrészt társat találni görcsösen nem lehet.
Ha van lehetőséged, utazz, talán útjaid során találod meg a nagy őt. Ha figyelembe vesszük, hogy "itt, ahol vagy", nincs a nagy ő, akkor máshol lesz elkébzelhetően.
A másik, véletlen mégis betoppan a nagy ő, pl. a munkahelyedre. Ha te utazni vágysz, akkor a te nagy ő-d is olyan lesz, aki utazni vágyik. Tehát tudtok ketten világot látni.
Nem fogod tudni megtervezni az életed úgysem, akárki akármit is ír most itt neked. Senki nem tudja mit hoz a jövő. Nem tudjuk előre, hogy melyik "út" hozza meg a vágyott életünket. Tehát inkább sodródj az árral. Persze nem minden beleszólás nélkül, karba tett kézzel várva a dolgokat, de ha épp lehetőséged van, akkor utazz, ha találkozol egy nagy ő jelölttel, akkor "ismerkedj" vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!