Hogy lehet, hogy anyum ennyire felelőtlen és ennyire nem látja át a saját tetteit?
Anyum 46 éves. Elvált, most talált valakit. Állandóan azzal jött, hogy ő szeretne boldog lenni, nem szeretne öreg korában egyedül lenni. Ezzel semmi probléma nincs. Mondta, hogy ha ideköltözik, a kassza is közös lesz, mert így igazságos, stb.
Amíg nem itt lakott, jól megvoltak stb.
Ideköltözött, most anyám állandóan rosszkedvű, ő nem bírja elfogadni, hogy a kassza közös, nem engedi hogy a barátja kisegítse őt stb, mert akkor "rád leszek szorulva", mondja a barátjának.
Néha-néha szoktak veszekedni...anyum úgy tűnik nemigen akarja elfogadni, hogy most nem ő az úr a háznál, hanem 2-en vannak, egymás érdekeit szem előtt kell tartani.
Anyum miért volt ennyire önfejű, és felelőtlen, hogy ide költöztette, ha ő problémázik állandóan?:S Miért kellett ezt? Miért csinál anyum magának állandóan problémákat?
Mindig mondja, hogy nekem ehhez semmi közöm (jó, igaza van, de családi ügy nem? és az minden családtagra vonatkozik, stb), és hogy éljem a saját életemet.
Na de ha ennyire összevesznek, meg problémáznak, akkor én fogom megszívni a levét, ha egyszer külön mennek, vagy hasonlók....Megint csak rajtam csattanna az ostor, és én lennék az érzéketlen, mert nem lennék hajlandó meghallgatni anyám siránkozását stb....hát ezek után nem is akarnám (bocsánat) mert anyum magának kereste a bajt.
Miért ilyen anyum? Mi baja van? Miért nem látja jobban át a dolgokat, miért problémázik, amikor ő költöztette ide?
(Nekem amúgy a barátjával semmi bajom)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!