Szülök! Ti elfogadnátok ezt a döntést a gyereketektől?
Szüleim kényszerítenek, hogy menjek egyetemre, de én nem akarok. Megértem, hogy kell a szakma , de nincs ehhez egyáltalán erőm. Még a gondolattól is sírógörcsöm van. Szívből utálom azt a várost és iskolát is (már tanultam ott és már tandíjat kellene fizetnem az oktatásért, amivel nem akarom terhelni a szüleim, nekem pedig nincs pénzem), ráadásul a páromtól is elszakadnék (így is csak ritkán tudok vele találkozni /3-4 hónap/, mert ő külföldön tanul és nem tud ide jönni, mert nem beszéli a nyelvet). Úgy döntöttem, hogy nem megyek ide egyetemre, hanem kimegyek hozzá, dolgozom (a munkalehetőség már folyamatban van egy cégnél) amíg szükséges (leteszem a nyelvvizsgát és pénzt spórolok) és aztán ott megyek egyetemre. Így nem kellene függnöm a szüleimtől (mint most) és ha szükséges, akkor esetleg kérném a segítségüket. A párom mindenben támogat , de a szüleimmel nem tudom mi lesz. Vagy ti mit tennétek a helyemben?
Köszönöm a válaszokat.
21/L
Azert egy pasi miatt aki arra sem kepes hogy rendszeressen meglatogasson letenni a tanulasrol es robotolni ill a gatyajat mosni nem okos dolog.
A jovodet kell epiteni nem a kapcsolatodat Arra meg boven raersz.
Ha kicsi eszed van tanulsz akar kulfoldon is barmilyen szakot ami hasznos pl fizikoterapia, vedono , stb.Ezek kulfoldon jol megfizetett keresett onnalo bachlor szakmak.Elonye ezek a bachlor sulik csak 3/4evesek es kozben mehet a nyelvtanulas.
Ne dobd el a jovodet soha egy ferfi miatt.
Az okos no elso ferje a diplomaja/ foiskolaja!!!(szurinami szolas mondas)
Soha ne fuggj ferfitol mert megerzik es rosszul fognak banni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!