Ilyen esetben elfogadnátok az "apátok" pénzét?
Egyedül hagyta anyukámat terhesen, sosem találkoztam vele. Most 31 éves vagyok, felbukkant. Nincs gyereke, szeretne megismerni engem és a családomat. Kedvesen, de határozottan elutasítottam.
Nem adt fel, lassan 3 hónapja "zaklat". Most végre megértette hogy nem adom be a derekam, felajánlotta hogy szívesen támogat havi fix összeggel.
Én nem szeretném elfogadni, mert félek hogy kérne valamit cserébe. Anyukám szerint elfogadhatom.
Átlagos anyagi helyzetben vagyunk, tudunk félretenni is, ezt a plusz összeget luxusra költenénk vagy félretennénk.
Ha nem akarnék vele kapcsolatot ápolni, akkor nem fogadnám el, mert így valóban a lekötelezettje leszel.
De mondjuk én azért adnék neki mint apának egy esélyt.
Én is így érzem helyesnek, hogy nem fogadom el.
Esélyt nem adok neki, főleg anyukám miatt. Lelkileg-testileg ráment a szakításra és arra, hogy próbáljon számomra élhető életet biztosítani. Akkoriban ráadásul szégyen volt leányanyának lenni, a szülei is kitagadták. Nem fogok neki fájdalmat okozni.
Szia
Én a helyedben felvenném vele a kapcsolatot. El tudom képzelni mennyire nehéz lehet ,de nem tudhatod milyen okból hagyott el. Talán ,ha találkoznál vele és beszélnétek kicsit megismernéd még pozitívan is vélekedhetnél róla a körülményekhez képest.
Pénzt én sem fogadnék el!
Én azért megkérdezném tőle, hogy miért hagyta el anyukádat, biztosan meg van rá az oka. Gondolom anyukád egész életedben csak a rosszat zúdította rád róla, hallgasd meg az ő álláspontját, adj neki egy esélyt.
Pénzt ne fogadj el tőle, csak ha rendben van a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!