Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 eves elmultam, a ferjem...

35 eves elmultam, a ferjem meg halogatja a gyerekvallalast. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Hogy érted hogy miért fontosabb egy gyerek? El vagy szállva. Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni hogy egy pasinak miért fontosabb a gyerek nélküli lét, minthogy neveljen saját utódot? Talán mert még ő maga is gyerek? Szóval az érved érthetetlen. Egy nő nem akarhat gyereket csak mert a pasinak úgy kényelmesebb? Szép is lenne a világ ha ilyen logika alapján menne. Amúgy sok olyan pasi van aki sok gyereket akar. Miért nem arra gondolsz először, hogy rosszul választottak párt?
2013. júl. 14. 22:44
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
11-es vagyok és 9-eshez ment a kérdés.
2013. júl. 14. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es is jól leírta. Az is lehet hogy ő majd 50 évesen kitalálja hogy gyereket akar, de nem tőled, és te hoppon maradsz nagyon hirtelen. Írd le mit vársz az élettől, mert vaktába sodródni nem érdemes és jövő nélküli kapcsolatokba bonyolódni.
2013. júl. 14. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Bizony, az utolsó jól írja. Pont itt olvastam egy olyan sztorit, hogy a pasi nem akart gyereket, a feleség lemondott erről a vágyáról, sőt bevállalta az abortuszt is(!), a pasi meg később otthagyta egy másik nő miatt akitől meg gyereket akart...

Aki azt írta, hogy a párja fontosabb mint a gyerek, nagyon téved. EGy nőnél 99% hogy eljön az idő amikor az anyai ösztön mindennél előbbrevaló lesz, és ez sokkal erősebb mint a párkapcsolat, ez genetika az emberiség kezdete óta így van. Egy férfinél nem ilyen szempontból van ez az ösztön jelen, ha nem akar gyereket akkor vagy éretlen vagy nem olyan erős a kapcsolatotok mint hiszed.

2013. júl. 15. 10:00
 15/17 anonim válasza:
Ha beszélgettek erről és látja, hogy neked ez fontos és szeret (biztosan szeret :o) és pozitívan állsz a dolgokhoz: ne erőltesd, csak szép, kedvesen, meglátod, rá tudod venni a dologra. Sok sikert és mielőbbi babázást!
2013. júl. 28. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Le leszek pontozva,de azt mondom első a gyerek egy bizonyos kor után és csak utána a férfi!!!!
2013. júl. 28. 19:49
 17/17 anonim válasza:
Infót kérünk, hogy álltok most?
2013. okt. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!