Megtudunk magunktól változni vagy mindig kell hozzá pszichológus?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy 7 hónap alatt teljesen megváltoztam.Szerelmes lettem egy fiúba, ennek következménye léép hisztis lettem,féltékeny,mindenkit leszóltam,sokat balhéztam,a barátaimat elhanyagoltam,felszedtem 10 kg-ot és nem ismerek magamra ha belenézek a tükörbe:SA srác nem akar tőlem semmit(idővel átalakultunk barátoknak,de így is elveszutettem).Most kaptam észbe...remélem még nem későn.Folyton csak azt kérdezgetem h hol az a lány aki mindenkivel kedves volt,jól nézett ki és az ujjai köré csavarta a fiúkat,imádták a barátai stb...meg szeretnék változni de nem tudom hogyan hozhatnám helyre.és h hpgy legyek újra jóba a sráccal(köcsög voltam vele,beleszóltam az életébe,mikor valami nem úgy ment hisztiztem,fenyegetőztem stb...és egy rossz beszólása után nekiestem és verekedtünk)Már kb mindenki kezzd megutálni a barátaimon kívűl...ááhh mit tegyek???2009. okt. 19. 16:25
11/13 anonim válasza:
Élj virúlj palizz ennyi,egy életünk van és ez ajándék!!!
12/13 anonim válasza:
Nem kell ehhez pszihológus, csak fejezd be az önhülyitést, zárd ki a srácot a tudatodból, és mást se rakja helyére hanem adj időt magadnak hogy újra visszatalálj az alap énedhez..
Kezdj magaddal foglalkozni!!
Csak magaddal semmi mással!!
13/13 anonim válasza:
Elöző vok, ha elekzdesz magaddal foglalkozni, és szeretni magad illetve kiépíteni a stílusod, lesznek akik észreveszik és megszeretik majd!!
Ők tanulni akarnak majd tőled és felnéznek majd rád, és körülrajonganak csak legyél őszinte nyitott, de mindezek mellett nem naív és hülye, ismerd fel az alattomos embereket és azt add nekik vissza amit kapsz tőlük!
Nem árt ha van pénzed is, az építkezéshez ugyanis nélkülözhetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!