Hány pszichológus jár ide tanácsot adni? Kik szoktak itt tanácsokat adni? (Mintha Csernust is felismerném a sorokban)
Kedves kérdező!
Ha az itt lévőktől kérsz tanácsot, ne várj orvosi, ügyvédi választ. Viszont itt nem kell időpontot kérned, és fizetned sem. Ha nem tetszik a válasz, elmehetsz. Máshova.
szeintem itt nincs szakember, pl. nőgyógyász vagy ügyvéd. gondold el, azok mennyiree elfoglaltak, ha be is kapcsolják a gépet akkor banki ügyet intéznek, olvasnak pl.hírek origo, vagy valamelyik magazin és kész.,
attól még kaphatsz hasznos tanácsot.
nekem még eddig mindig sikerült választ kapnom, kivéve az utolsó kérdésemet, de még annak csak fél órája, hogy feltettem.
Én eddig 2 pszichológus válaszát olvastam itt, feltételezem ők is kikapcsolódni járnak ide, én ápolónő vagyok (még egyetemista, de lassan végzek) mégis bújom az egészség témakört :)
Ügyvédet és orvost is láttam már itt válaszolni :)
Ennek az oldalnak a fórumán van egy ingyenes tanácsadó szakember. Érdemes tőle kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!