Ti milyen szempontok alapján választottatok nevet a babátoknak? Mi lett a neve?
Még nem..
De nagyon tetszik a Kordélia...páromnaknis, de önmagában nem lehet, nert béna a Vezetéknév mellé, így Délia, a becenév ez lett volna amúgy is...tetszik még a Vivien, de van a családban. ,apja (enyémet sem)nevét nem adnám, nálunk szokás, de szerintem rossz, hogy van 3 generáció totál ugyanabból a névből, mindenkinek legyen saját neve. Esetleg tiszteletből 2. Névnek adnám.
Fiúnak Áron tetszik, de már Dunát lehet rekeszteni, pedig amikor kitaláltam (kisiskolásként) még akig volt, árpád is tetszik, de a becézése nem...ezen kívül a Domonkos tetszik.
De szerencsére nem ragaszkodom foggal körömmel egyikhez sem...
Zerintem össze fogjuk írni, hogy mi tetszik, közeli családban ne legyen, ne legyen idiótán " eredeti" név, azán összevetjük, lesz egy közös kupac, amiből ha nem tudunk dönteni, húzunk...
Én így lettem én is amúgy Orsolya:)
A nagyfiamnak olyan nevet szerettünk volna adni ami nem olyan gyakori mint a Bence, Gergő, Péter, Balázs stb, így lett Zente. Van aki nem is hallott még ilyen névről :)
Amúgy is tetszettek nekünk ezek a z betűs fiú nevek és a vezetéknévhez is illik, a férjemnek tetszik a Zalán név szóval Zalán lett.
Kicsit később szeretnénk egy harmadik gyereket is és remélem, hogy lány leszk. Volt egy Emília nevű osztálytársam és nagyon megtetszett az a név. Tetszik az Eszter is, de az Eszti nem.
Utolsó
Unokatesómék:
Zétény
Zente
Zalán
Zoé
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!