Mit gondoltok erről a szituációról? Étteremben kettesben vacsorázik egy pár, jön a "kosárban rózsát vivő" lány, felajánl egy virágot, . és ekkor?
Tehát: a fiúnak "kötelező" megvenni a rózsát, mert különben illetlennek tűnhet, vagy bátran visszautasíthatja anélkül, hogy a lányt "megbántaná"?
Lehet ez bárhol: étterem, teraszos cukrászda, szabadtéri koncert...
Mi szeretjük zavarba hozni az ilyen csajokat. :)
Pl egy "igen kérünk" "nem kapsz, nem érdemled meg" "de kérünk" "nem" párbeszéd, és le is lépnek :D
Nem a virágáruslány udvariatlanságával van baj, hanem azzal, hogy eleve idegesítő, ha odajön az asztalhoz. Engem az is zavar, mikor a zenészek jönnek oda az asztalhoz :S Nézni kell őket, mert udvariatlanság, ha nem, de nem tudok mit csinálni, mosolyogjak vagy nem, vagy mi van? Olyan kínos, feszengek folyton. Szóval én az ilyen típusú akciókat utálom élből.
Ne vegye meg a srác az első randin se! mert nekem ez olyan, mintha irányítani lehetne és nyomás alatt nem teljesítene jól...meg én nem is szeretek virágot kapni, ugyanis sajnálom rá a pénzt, a cserepeset meg mindig elfelejtem locsolni. Egyszerűen semmi értelmét nem látom annak, hogy egy 3000 forintos dolgot csak nézegetek 1 hétig, aztán kidobom :S Az esküvői csokornak meg a díszítésként alkalmazott virágnak már sokkal több értelmét látom, de amúgy...
Lányok! Ha ti szóltok a virágárusnak, akkor ennyi erővel ki is herélhetnétek a pasitokat. Neki ment a kérdés, neki kell a sarkára állnia, ha nem, olyan, mintha papucs lenne, és mindent ti döntenétek el helyette. Lehet szólni a srácnak, hogy nem kérsz, de ne a virágárus lánynak szerintem :S
Nem kötelező. Utasítsa vissza bátran.
Ne azért vegyen virágot, mert úgy hozza az élet, mert arra jár egy virágárus.
Jöjjön egy szál virággal a kezében a randevúra, ha szívből úgy érzi. :)
Szerintem attól függ, milyen a lány. Én például nem szeretem az ilyesmit, nem akarok ilyet kapni (de ha kapnék, köszönettel elfogadnám). De van olyan lány aki ezt nagyon romantikusnak találja, és örülne neki.
De szerintem egyáltalán nem kötelező venni.
Sokkal jobban örülök, mikor séta közben az út mentén áruló idős nénitől vesz, akármilyen kókadt is, mert megsajnálja a nénit :)
Amúgy ezeket az erőszakoskodó virágárusokat nagyon nem bírom...
Mikor menyasszonyi ruhát mentem próbálni, míg én a paraván mögött voltam, oda is bejött egy (mivel lépcsőn fel, kis utcába be, még egy lépcső - volt a szalon, tutira ők hívták oda), páromnak kínálta, hogy vegyen... ha kinn vagyok, tuti elküldöm, de épp félig voltam egy ruhába, mire kiértem, már fizette, 500ft - mert az ára, "amennyit gondol" volt, de nem volt nála aprópénz.. na, ez is gusztustalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!