Mit gondoltok erről a szituációról? Étteremben kettesben vacsorázik egy pár, jön a "kosárban rózsát vivő" lány, felajánl egy virágot, . és ekkor?
Tehát: a fiúnak "kötelező" megvenni a rózsát, mert különben illetlennek tűnhet, vagy bátran visszautasíthatja anélkül, hogy a lányt "megbántaná"?
Lehet ez bárhol: étterem, teraszos cukrászda, szabadtéri koncert...
Engem kifejezetten zavar, ha odapofátlankodik egy meghitt vacsiba egy ilyen árus. Én előre közlöm neki, hogy nem kérünk, köszönjük. Erre nincs mit lépnie, mint el :-) És a férfi se jön zavarba, kínos szitu megoldva.
Valóban több ezer forint egyébként, tehát kifejezett rablás. Lányok, ne engedjétek, hogy a pasi tőlük vegyen virágot nektek!!!
36/L
Én is elzavarom őket, túl direkt a dolog.
De a férjem trükkös módon szokott rózsát venni:
Egyszer pirosra váltott a lámpa, épp lassított, majd hirtelen sávváltás (nem is arra kellett volna mennünk). Kiderült, hogy kiszúrt egy árust a lámpánál és azért tolakodott oda.
Máskor egy bolt parkolójában megálltunk, én épp félig-meddig beteg és emiatt nyűgös voltam. A boltban is kaptam mindenféle nyalánkságot (csak kussoljak már :)), majd amikor kimentünk, én elindultam az autó felé, ő meg eltűnt. Álltam a hidegben az autó mellett, kulcs nála... Fejben már felnégyeltem, mire megjelent egy nagy csokor rózsával - kiszúrta, hogy pár méterrel arrébb van egy virágárus.
22:26-nak
Nagyon irigyellek, hogy ilyen figyelmes párod van:D
Én is találkoztam már ilyen leányzókkal, sőt kaptam is rózsát, mert a párom azt hitte, megsértődnék ha nem vesz nekem..(Kapcsolat elején történt) De én is pofátlanságnak tartom, hogy kihasználják azt, hogy a férfi imponálni akar a nőnek.. Jó ötlet ez az előre elutasítás, legközelebb én is kipróbálom;)
Mellesleg annak bizony nagyon tudok örülni, ha magától állít be valami hasonló figyelmességgel! Csak tudnám, hol terem az ilyen pasi..:S
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!