Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a szituáci...

Mit gondoltok erről a szituációról? Étteremben kettesben vacsorázik egy pár, jön a "kosárban rózsát vivő" lány, felajánl egy virágot, . és ekkor?

Figyelt kérdés

Tehát: a fiúnak "kötelező" megvenni a rózsát, mert különben illetlennek tűnhet, vagy bátran visszautasíthatja anélkül, hogy a lányt "megbántaná"?

Lehet ez bárhol: étterem, teraszos cukrászda, szabadtéri koncert...

2009. okt. 19. 14:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
87%

Engem kifejezetten zavar, ha odapofátlankodik egy meghitt vacsiba egy ilyen árus. Én előre közlöm neki, hogy nem kérünk, köszönjük. Erre nincs mit lépnie, mint el :-) És a férfi se jön zavarba, kínos szitu megoldva.

Valóban több ezer forint egyébként, tehát kifejezett rablás. Lányok, ne engedjétek, hogy a pasi tőlük vegyen virágot nektek!!!

36/L

2009. okt. 20. 07:38
 22/37 anonim ***** válasza:
41%
Ha az én pasim úgy gondolja, hogy megérek neki egy akkora bolondságot, hogy megvegyen egy ezer forintos kókadt rózsát, akkor abban én biztos nem akadályozom meg :-)
2009. okt. 20. 10:32
 23/37 anonim ***** válasza:
96%
Elküldöm a rózsájával együtt már csak azértis. Jólnéznénk ki mindenki aki odaállít valamivel amit rám akar sózni meg kellene vennem.
2009. okt. 22. 06:04
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
En nem sertodnek meg, ha nem venne!
2009. okt. 22. 16:59
 25/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 28. 14:31
 26/37 anonim ***** válasza:
12%
ÉN ÖRÜLNÉK NEKI
2011. febr. 10. 20:46
 27/37 anonim ***** válasza:
88%
A koldulás kicsit uribb módja a virágárus lányka! èn nem Magyarországon élek,itt már ment ez 10 évvel ezelött is.Ezek összeszedik a virágokat fillérekért,tudják hol kell beszerezni,és eladják egy vagyonért.Hazamégy kibontod a virág meg leficcen csori,mert a szemétröl van!!!Ennyi a véleményem,fölösleges pénzkidobás!
2011. febr. 10. 21:08
 28/37 anonim ***** válasza:
24%
Első pár randin örülnék neki és le lehetne venni a lábamról ezzel, viszont később már felesleges.
2011. febr. 10. 21:54
 29/37 anonim ***** válasza:
59%

Én is elzavarom őket, túl direkt a dolog.

De a férjem trükkös módon szokott rózsát venni:

Egyszer pirosra váltott a lámpa, épp lassított, majd hirtelen sávváltás (nem is arra kellett volna mennünk). Kiderült, hogy kiszúrt egy árust a lámpánál és azért tolakodott oda.

Máskor egy bolt parkolójában megálltunk, én épp félig-meddig beteg és emiatt nyűgös voltam. A boltban is kaptam mindenféle nyalánkságot (csak kussoljak már :)), majd amikor kimentünk, én elindultam az autó felé, ő meg eltűnt. Álltam a hidegben az autó mellett, kulcs nála... Fejben már felnégyeltem, mire megjelent egy nagy csokor rózsával - kiszúrta, hogy pár méterrel arrébb van egy virágárus.

2011. febr. 10. 22:26
 30/37 anonim ***** válasza:
95%

22:26-nak

Nagyon irigyellek, hogy ilyen figyelmes párod van:D

Én is találkoztam már ilyen leányzókkal, sőt kaptam is rózsát, mert a párom azt hitte, megsértődnék ha nem vesz nekem..(Kapcsolat elején történt) De én is pofátlanságnak tartom, hogy kihasználják azt, hogy a férfi imponálni akar a nőnek.. Jó ötlet ez az előre elutasítás, legközelebb én is kipróbálom;)

Mellesleg annak bizony nagyon tudok örülni, ha magától állít be valami hasonló figyelmességgel! Csak tudnám, hol terem az ilyen pasi..:S

26L

2011. febr. 10. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!