Miért csinálja ezt a barátom? Főleg a szüleim előtt!
Többbször is tapizott már úgy, hogy a szüleim is ott voltak pedig kértem, hogy előttük ne csinálja mert nem jó ötlet. Tegnap elmentünk egy boltba ketten a szüleimmel, közben bikinit is akartam venni és mondtam neki, hogy szóljon már ha lát olyat ami nekem kell. Erre rámarkolt a bolt közepén (apám szeme láttára!) a mellemre és elindult. Olyan hirtelen csinálta, hogy meg se tudtam akadályozni. Megint mondtam, hogy ne csinálja ezt de csak annyit mondott, hogy együtt vagyunk és a szüleim ezt tudják, akkor miért ne csinálja. A barátaink előtt is csinál néha ilyeneket. Mit tegyek, hogy befejezze? :S
20/L
azért csinálja mert egy neveletlen suttyó proli. a megoldás, h otthagyod a fenébe.
bocs, de nem tudnék rá férfiként tekinteni, taszítanak az ilyen "emberek".
Ez engem is rohadtul zavarna.
Nekem nem kéne olyan pasi, aki nem tud viselkedni, ez pedig nagy tahóság. Főleg a szülők előtt és plusz nyilvános helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!