Miért csinálja ezt a barátom? Főleg a szüleim előtt!
Többbször is tapizott már úgy, hogy a szüleim is ott voltak pedig kértem, hogy előttük ne csinálja mert nem jó ötlet. Tegnap elmentünk egy boltba ketten a szüleimmel, közben bikinit is akartam venni és mondtam neki, hogy szóljon már ha lát olyat ami nekem kell. Erre rámarkolt a bolt közepén (apám szeme láttára!) a mellemre és elindult. Olyan hirtelen csinálta, hogy meg se tudtam akadályozni. Megint mondtam, hogy ne csinálja ezt de csak annyit mondott, hogy együtt vagyunk és a szüleim ezt tudják, akkor miért ne csinálja. A barátaink előtt is csinál néha ilyeneket. Mit tegyek, hogy befejezze? :S
20/L
Megertelek. Mi a parommal max oleljuk egymast es puszit adunk szajra, minden mas az ajto mogott tortenik.
Vagd pofan, ha nem ert a szep szobol.
Azért csinálja, mert hagyod. Ennél a bikinis esetnél például mi volt a reakciód, azon kívül, hogy százegyedszer is megkérted szépen, hogy ezt legközelebb ne csinálja? Ugyanúgy vásárolgattatok tovább, nem?
Ahogyan ő reagált erre "csak annyit mondott, hogy együtt vagyunk és a szüleim ezt tudják, akkor miért ne csinálja" ebből tudni lehet, hogy legközelebb is meg fogja tenni. Akkor te megint megkéred... ne már, ott helyben azt kellett volna tenned, hogy hazaküldöd a pitsába, kikéred magadnak, hogy ótvaras prostituátként kezeljen, akit egy bolt közepén megmarkolászhat, hiszen fizet neki... közölted volna vele, hogy addig ne kerüljön a szemed elé, míg az anyjától nem tanult egy kis jómodort, akkor talán őurasága is komolyan vett volna téged. Mindenkit annyira aláznak meg, amennyire hagyja.
Rinya helyett állj a sarkadra, ha kell, csapd meg, de ne tessék-lássék, hanem komolyan, vagy kiabáld le a fejét.
Megaláz téged, úgy kezel, mint a tulajdonát, pedig - elvileg - egyenlő társak, partnerek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!