Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több ilyen...

Miért van egyre több ilyen típusú tini? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon , ebben a témakörben is számos olyan történet olvasható, aminek talán a fele sem igaz, és mindig a leendő "új" apuka a fújj , és olyan, akit csak utálni lehet. Ez is a 21. század "terméke"? Hogy az elvált anyák csakis önmaguknak nevelik a gyereket, aztán ez ott üt vissza, amikor új társ kerül a képbe?
2009. okt. 19. 11:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
oké, oké... panaszkodjon, hogy megtilt neki dolgokat, nem barátkozhat akárkikkel...de hogy konkrétan azt írja, hogy meg akarta mérgezni?? na , szerintem ez egy kicsit drámai túlzás...
2009. okt. 19. 12:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12:13-as ! Azt hiszem értelmezési problémáid vannak, vagy nem olvasol elég figyelmesen. A gyerek ÉN voltam.
2009. okt. 19. 12:54
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:54

oké.

én akkor is kiütést kapok az "apukajelölt" és "új apuka" kifejezésektől.

minden gyermeknek csak egy apukája van. a többi az anyukának az élettársa.

2009. okt. 19. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Rendben kedves 13:00 !

Majd legközelebb kerek, egész mondatban fogom kifejteni az "apukajelölt" szót, de elötte megkérdezlek, melyek azok a szavak, amik zavarnak :-) További szép napot!

2009. okt. 19. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
nagyjából értem amit kérdezel, de nem tudom, mennyire a 21. század terméke ez. például én nagyon akartam gyereket, csak a párom elhagyott vele együtt. szerintem van ebben az önmaguknak nevelésben valami, de hogy milyen tini lesz a kissrácból, azt még egyelőre nem tudom, mert még egy éves sincs.
2009. okt. 19. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező. Nem olvastam azt a mérgezéses dolgot, de azért ne általánosíts. Nem biztos,hogy mindig a gyerek a hibás, ha nem jön ki az anyja6apja új társával.
2009. okt. 19. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Honnan veszed, hogy kamu a mérgezéses sztori?
2009. okt. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!