Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több ilyen...

Miért van egyre több ilyen típusú tini? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon , ebben a témakörben is számos olyan történet olvasható, aminek talán a fele sem igaz, és mindig a leendő "új" apuka a fújj , és olyan, akit csak utálni lehet. Ez is a 21. század "terméke"? Hogy az elvált anyák csakis önmaguknak nevelik a gyereket, aztán ez ott üt vissza, amikor új társ kerül a képbe?
2009. okt. 19. 11:46
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
természetesen a tinit elsősorban lányra értem. De szerintem az se elképzelhetetlen, hogy sok "érzékeny lelkű" fiúcska is van. Ti hogy látjátok?
2009. okt. 19. 11:47
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

nem értem a kérdést. miért van olyan sok történet, aminek a fele sem igaz? mert egyesek unatkoznak.

vagy arra gondoltál, hogy miért általánosít sok ember? amiért te is, kedves kérdező.

2009. okt. 19. 12:02
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Szia, pontosan mire gondoltal amikor feltetted a kerdest? Fogalmazd meg ujbol legyszi, hogy mit szeretnel kerdezni, koszi!
2009. okt. 19. 12:06
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ez már nem újkeletű probléma. 50 éves vagyok és az apuka jelöltek közül csak egyet fogadtam el.Elötte mindegyikkel volt valami bajom. Legfeljebb mi még annak idején nem hisztiztünk ilyen nyilvánosan :-) A mai tinik sokkal lazábbak, többet meg engednek nekik, így hamarabb is mondják el a véleményüket csomagolás nélkül.
2009. okt. 19. 12:08
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:08

OFF

bocsi, de mi az, hogy "apukajelölt"???? nem tudod ki az apja a gyermekednek? :O

2009. okt. 19. 12:13
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, én pontosan értem mire gondolsz. Nekem anyukám több, mint 25 éve tanítónő, és a szülők többsége úgy nevel, hogy nem nevel, csak "tartja" a gyerekét, azaz ad neki enni, inni, biztosít lakást, és mivel a sok munka leköti (már aki dolgozik), a gyereknek inkább megvesz mindenféle játékot, amit csak a gyerek kíván, ezt a gyerkőc megszokja, és ha hirtelen valami változás történik, akkor szépen a szülő a fejére esik, hogy elkényeztette a gyerekét, akinek az adakozó szolgájává vált, vagyis a legtöbb szülő nem nevel következetesen.
2009. okt. 19. 12:18
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy adott egy elvált anya, aki neveli a gyermekét és a képbe kerül egy "új" apuka (hiszen az anya sem vonulhat zárdába) és a gyerek nem fogadja el a férfit, hovatovább szét akarja választani az anyjától. Ez nem a 21. század terméke. Ez mindig is megvolt, csak nem verték ilyen nagy dobra. Több a médium, több csatornán hallod az ehhez hasonló sztorikat. Korábban pedig csak akkor szereztél volna erről tudomást, ha a közvetlen környezetedben történik.
2009. okt. 19. 12:20
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Utolsónak igaza van.

Amúgy is szerintem teljesen normális reakció, hogy egy idegen embert nem könnyen fogadnak el, mint új családtag. Gondoljunk az anyós-vő kapcsolatra, itt meg az illető nem szimpla családtag, hanem egy szülő akar lenni a derült égből. Szerintem ez bárkinek nehéz lenne.

2009. okt. 19. 12:25
 9/17 A kérdező kommentje:
Hála az égnek azért többen értették azt, amit írtam... Nem akarok előhuzakodni, de nálam a tegnapi mérgezéses sztori verte ki a biztosítékot.Hogy az anyja új párja meg akarta mérgezni őt?!
2009. okt. 19. 12:33
 10/17 anonim ***** válasza:
51%

hát nem tudom , de te honnan állapítod meg hogy valamelyik kérdező igazat mond vagy sem?

egyébként meg ha 50 évvel ezelőtt lett volna ilyen oldal (na meg internet ) akkor lehet akkor is tettek volna fel hasonló kérdéseket :) itt általában olyanok kérdeznek akiknek valamilyen problémájuk van , vagy tanácsot szeretnének. azt senki nem írja le hogy hú de jófej mostohaapám van , mert ugye az nem probléma :)

2009. okt. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!