Feljelentenéd a szomszédod, ha 6-7 állatot tartana a lakásban?
Egyik sincs oltva, kijárnak a lépcsőházba ("véletlenül kiszöknek"). Leginkább a fertőzéstől félek. (8 hetes terhes vagyok)
Természetesen szaguk is van, és hangjuk is.
/volt, hogy az egyik állat az emeletre pisilt, persze a gazdája nem törölte fel.... mikor rászólt valaki,még ő volt
felháborodva...hogy azért van a házmester,hogy felmosson/
Én úgy tudom hogy bejelentést tehetsz, mivel az állatok oltatlanok. És feltételezem ha oltatlanok nem is féregteleníti őket.
Az ilyen macska kijárása a lépcsőházba veszélyes lehet rád és a magzatra!!!
Ja mert minden macska veszett :D sok macskám volt már egyik se volt beteg sem veszett
Ha neked nem tetszik hogy a szomszéd ilyen állatokat tart akkor miért nem költözöl el TE?
ha most elviszik az állatokat egyrészt nagyon pipa lenne rád másrészt meg előbb utóbb hozna másikat
Ha normálisan ellátja az állatokat és nem zavarja a nyugalmamat addig nem. Ellenkező esetben igen!
Amúgy az utolsónak üzenem: szerinted minden ember csak úgy ugrálhat egyik lakásról a másikra?
Te miért nem költözöl évente más helyre?
Nem értem miért kéne a válaszadónak elköltöznie. Én egyetértek vele. Nekem is van szomszédban kutya,ló,disznó (kisváros külvárosában ez emgszokott) a szembeszomszédnél meg csecsemő van. És mondhatom a csecsemő a leghangosabb az összes szomszéd közül. Többször keltem fel rá éjszaka,mint a szomszéd kutyára.
Amúgy mégis milyen fertőzést kapnál el ha egyszer odapisilt a lépcsőházba? Ha 8 héttel ezelőtt nem zavart,attól,hogy terhes vagy nem kell rombadönteni itt az lakótelepet
#10, konkrétan SEMMIRE sem számíthat a kérdező (persze attól még nyugodtan írkáljon feljelentést, ha akar) ugyanis kötelező védőoltás csak a kutya számára van előírva - az meg nem szerepel a kérdésben - olyan társasházi házirendet meg még nem láttam, ami a görény-, tengerimalac-, és degutartást szabályozta volna.
A macskatartást még esetleg, de ha összesen van 7 állata, és ebben minden felsorolt benne van, akkor kétlem, hogy macskából kettőnél több lenne neki, az alá meg soha, sehol nem korlátozzák.
Persze át lehet olvasni az adott helyen meglévő önkormányzati rendeleteket, meg a ház házirendjét, hogy hátha mégis van valami limit görénytartásra...
Egyébként meg nem Kérdező, nem jelenteném fel a szomszédom, egyfelől mert nincs elszórni való pénzem illetékekre, a másik, hogy nem gondolnám, hogy elvárhatom tőle az én paráimhoz való alkalmazkodást, a harmadik, hogy nem szeretnék egy év múlva szakmányban a gyámügyre járogatni, amikor majd természetesen visszaadja, sokkal jobb lehetőségekkel... Inkább megkérdezném a nőgyógyászt, hogy ezzel a helyzettel kapcsolatban mi az, ami reálisan problémás lehet esetleg, és hogyan tudom azt kivédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!