Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelentenéd a szomszédod,...

Feljelentenéd a szomszédod, ha 6-7 állatot tartana a lakásban?

Figyelt kérdés

Egyik sincs oltva, kijárnak a lépcsőházba ("véletlenül kiszöknek"). Leginkább a fertőzéstől félek. (8 hetes terhes vagyok)

Természetesen szaguk is van, és hangjuk is.

/volt, hogy az egyik állat az emeletre pisilt, persze a gazdája nem törölte fel.... mikor rászólt valaki,még ő volt

felháborodva...hogy azért van a házmester,hogy felmosson/

2013. júl. 13. 10:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Én úgy tudom hogy bejelentést tehetsz, mivel az állatok oltatlanok. És feltételezem ha oltatlanok nem is féregteleníti őket.

Az ilyen macska kijárása a lépcsőházba veszélyes lehet rád és a magzatra!!!

2013. júl. 13. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kérdést az állatok kategóriába is kiírod ott lehet többet tudnak segíteni!!! Ott jobban értenek az állatvédelmi dolgokhoz
2013. júl. 13. 11:34
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Ja mert minden macska veszett :D sok macskám volt már egyik se volt beteg sem veszett

Ha neked nem tetszik hogy a szomszéd ilyen állatokat tart akkor miért nem költözöl el TE?

ha most elviszik az állatokat egyrészt nagyon pipa lenne rád másrészt meg előbb utóbb hozna másikat

2013. júl. 13. 11:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan ellátja az állatokat és nem zavarja a nyugalmamat addig nem. Ellenkező esetben igen!

Amúgy az utolsónak üzenem: szerinted minden ember csak úgy ugrálhat egyik lakásról a másikra?

Te miért nem költözöl évente más helyre?

2013. júl. 13. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Már ne haragudj, de milyen fertőzéstől félsz? Azért, mert egyszer odapisilt valahová, te nem fogsz elkapni semmit sem.
2013. júl. 13. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Biztos, hogy erre valami szabályzat, hogy mekkora testű, milyen és hány darab állatot lehet tartani a lakásban. Érdeklődj utána!
2013. júl. 13. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem miért kéne a válaszadónak elköltöznie. Én egyetértek vele. Nekem is van szomszédban kutya,ló,disznó (kisváros külvárosában ez emgszokott) a szembeszomszédnél meg csecsemő van. És mondhatom a csecsemő a leghangosabb az összes szomszéd közül. Többször keltem fel rá éjszaka,mint a szomszéd kutyára.

Amúgy mégis milyen fertőzést kapnál el ha egyszer odapisilt a lépcsőházba? Ha 8 héttel ezelőtt nem zavart,attól,hogy terhes vagy nem kell rombadönteni itt az lakótelepet

2013. júl. 13. 15:58
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

#10, konkrétan SEMMIRE sem számíthat a kérdező (persze attól még nyugodtan írkáljon feljelentést, ha akar) ugyanis kötelező védőoltás csak a kutya számára van előírva - az meg nem szerepel a kérdésben - olyan társasházi házirendet meg még nem láttam, ami a görény-, tengerimalac-, és degutartást szabályozta volna.

A macskatartást még esetleg, de ha összesen van 7 állata, és ebben minden felsorolt benne van, akkor kétlem, hogy macskából kettőnél több lenne neki, az alá meg soha, sehol nem korlátozzák.

Persze át lehet olvasni az adott helyen meglévő önkormányzati rendeleteket, meg a ház házirendjét, hogy hátha mégis van valami limit görénytartásra...

Egyébként meg nem Kérdező, nem jelenteném fel a szomszédom, egyfelől mert nincs elszórni való pénzem illetékekre, a másik, hogy nem gondolnám, hogy elvárhatom tőle az én paráimhoz való alkalmazkodást, a harmadik, hogy nem szeretnék egy év múlva szakmányban a gyámügyre járogatni, amikor majd természetesen visszaadja, sokkal jobb lehetőségekkel... Inkább megkérdezném a nőgyógyászt, hogy ezzel a helyzettel kapcsolatban mi az, ami reálisan problémás lehet esetleg, és hogyan tudom azt kivédeni.

2013. júl. 13. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Minden terhes nő ilyen rosszindulatú? Te kedvedre teleszülheted a lakást, de a szomszédod ne tartson hörcsögöt, mert te bekaptad a legyet, ezt hogy gondolod? Biztos vidéken is úgy van, hogy amint felcsinálanak egy nőt, akkor az összes szomszéd gyorsan eladja a disznóit, macskáit, kutyáját, kecskéjét, nehogy a Szent Boldogságos Kismama fertőzést(?) kapjon... Inkább kapj a fejedhez.. Ahányszor a te gyereked hazahordja majd a gilisztákat, meg a cserebogarat, hajajj...
2013. júl. 14. 04:01
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy az emberek legnagyobb része elhiszi a évéből,innen-onnan felénk áradó címeres ökörségeket. A tisztítószer-gyártó vállalatok által sulykolt hülyeséget, miszerint nem vagy jó feleség és anya, ha nem műtő sterilségű a lakás...... Pedig az igazság az, hogy azzal lehet csak igazán sokat ártani, ha például a kezed is állandóan fertőtleníted, mert a szer azt a normál flórát is tönkreteszi, ami segíti a szervezetet a védekezésben. Nem véletlenül van manapság ennyi allergiás gyerek sem, a kedves szülők által búra alatt, steril környezetben tartott baba immunrendszere nem tud normálisan fejlődni, úgy, ahogy kellene. Tudod, kedves kérdező,hogy az állatokkal kapcsolatban mi az igazság? Hogy az a gyerek, aki állatok mellett nő fel, annál sokkal kisebb az esély arra, hogy allergiás legyen. És ez nem kamu, hanem tudományosan bizonyított tény.
2013. júl. 14. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!