Mindig a férfinak kell kezdeményezni? (találkozásra gondolok)
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 08:50
11/15 anonim válasza:
Honnan gondolták vajon, hogy nő lennél?
12/15 anonim válasza:
Eleinte inkább igen, a férfi keresse, hívja a nőt, ő kezdeményezzen - aztán amikor már kapcsolatban vannak, mindkét fél kezdeméynezhet, a nő is nyugodtan hívhatja a férfit.
13/15 anonim válasza:
15.54 - na ezt jól elmondtam... épp most készülök kezdeményezni egy srácnál... :D De nyilvánvaló a kölcsönös szimpátia. Egyik haverom azt mondta, ilyenkor már mindegy, ki lép.
14/15 anonim válasza:
HÁT...
A férfi EGÓ-ját nem rombolja le néhány visszautasítás, de mikor folyamatosan visszautasítják elege lessz az egésszből...
Én is kaptam néhány visszautasítást, de nem változtatott az semmin... én tisztába vok az iensmivel... most nem várhatom el, h minden csajnak tetszedjek, ameik nekem tetszik...
Vólt részem olyanba is, h a csaj kezdeményezett nálam... nekem nem jött be a csaj... ezért kezdtem sajnálni szegényt 1 idő után...
Ha arra gondolsz, 1 csaj is elhívhatja a pasit, 1et üditőzni, v sétálni 1et, v tudom is én, csak ne csináljon úgy, mindha ki lenne éhezve a pasira :P csak szimpla baráti alapon...
Ha már találkoztak, együtt vannak... én azt mondom, h a pasi lépjen elsőnek innen...
Remélem nem v unalmas :P...
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!