Mindig a férfinak kell kezdeményezni? (találkozásra gondolok)
Napjainkban már nem elvárás, hogy a férfiak kezdeményezzenek, de legyünk őszinték, mi nők! Sokkal jobb benyomást gyakorol ránk az a férfi, aki udvarol, aki el szeretne csábítani, mintha nekünk kell keresni a kegyeiteket!
Szóval, tanácsolom, hogy te lépj először!
Manapság tényleg minden fordítva működik :)
Ha úgy érzed,hogy eljött az a pillanat,hogy na most lépned kell akkor lépj és kezdeményezz.Manapság eléggé gyávák a férfiak.Nem tudom miért is van ez.Sok szerencsét kívánok neked!
Nem egyszerűen gyávák, hanem kényelmesek, mert megtehetik...
Olyan férfiaknak,olyan nők dukálnak..
Szerintem igen,mindig a férfinak kell.Tudom a mai divat nem ez,de a feje tetején is áll ez a világ rendesen.
Én nő létemre sosem kezdeményeztem férfinál,és nem is tenném soha.
Én sosem kezdeményeztem, hanem addig rebegtettem a pilláimat, amíg leesett neki a dolog! ;)
Szerintem ez a nők dolga, a pasiké meg az, hogy észrevegyék: zöld a lámpa! :)
Kit érdekel, hogy mik az előre megírt társadalmi szerepek?
Ha a nőnek tetszik valaki, akkor szólítsa meg. A sok szerencsétlenkedés, szempillarebegtetés és társai teljesen feleslegesek, úgyis az számít, hogy a kialakuló kapcsolatban milyenek lesznek a felek. Abból pedig semmit sem lehet leszűrni, ha a férfi nem meri megszólítani a nőt, de aki pusztán ezért utasít el valakit, az nem normális. Ez kb olyan, mint amikor előre akarunk lépni a munkahelyünkön, de nem lépünk ezügyben és nem teszünk érte, hanem csendben várjuk, hogy az előléptetés az ölünkbe hulljon. Hogy is van a mondás a sült galambról?
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, ahogy a nő találkozik a szuper pasival, aki persze játssza a hideget, és a nő csak bután vigyorog rá, de nem szólítaná meg. Aztán a pasi továbbáll, de sebaj, jön Józsi, ő leszólítja és vele már minden jó!
Szerintem a sült galambra várás megalázó is a nőknek, mert azt implikálja, hogy a nőnek NEM SZABAD leszólítania a férfit, mert az nem helyes, társadalmilag nem elfogadott. Azt a főnökúrnak kell megtennie.
Basszus, az kezdeményez, aki először észreveszi a másikat. Csajok: oké, udvarlás, csábítás stb. de néha azért vissza lehetne venni az egóból. Az óriási ego soha, de soha nem tesz jót az emberi kapcsolatoknak. Egyszerűen előre meggátolja a még ki sem alakult kapcsolatot. Ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan lehet kezdeményezni, nem ciki, nem kínos.
A férfiemberekre szintén ez vonatkozik, nem kell gyávának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!