Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig a férfinak kell kezdemé...

Mindig a férfinak kell kezdeményezni? (találkozásra gondolok)

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 08:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Napjainkban már nem elvárás, hogy a férfiak kezdeményezzenek, de legyünk őszinték, mi nők! Sokkal jobb benyomást gyakorol ránk az a férfi, aki udvarol, aki el szeretne csábítani, mintha nekünk kell keresni a kegyeiteket!

Szóval, tanácsolom, hogy te lépj először!

2009. okt. 19. 08:57
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Manapság tényleg minden fordítva működik :)

Ha úgy érzed,hogy eljött az a pillanat,hogy na most lépned kell akkor lépj és kezdeményezz.Manapság eléggé gyávák a férfiak.Nem tudom miért is van ez.Sok szerencsét kívánok neked!

2009. okt. 19. 09:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerűen gyávák, hanem kényelmesek, mert megtehetik...

Olyan férfiaknak,olyan nők dukálnak..

2009. okt. 19. 09:07
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem igen,mindig a férfinak kell.Tudom a mai divat nem ez,de a feje tetején is áll ez a világ rendesen.

Én nő létemre sosem kezdeményeztem férfinál,és nem is tenném soha.

2009. okt. 19. 09:08
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Én máshogy látom. Szerintem azért gyávák, mert a nők már annyira kényesek, hogy ez se jó, az se jó, amaz se jó. A sorozatos visszautasítás meg senkinek nincs jó hatással az egójára. Szerintem minden férfinak el kell jutnia addig, hogy némileg lenézze a nők értékítéletét vagy a nőket, akkor pedig lesz önbizalma is, hiszen tudja, hogy nem benne van a hiba :D
2009. okt. 19. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Én sosem kezdeményeztem, hanem addig rebegtettem a pilláimat, amíg leesett neki a dolog! ;)

Szerintem ez a nők dolga, a pasiké meg az, hogy észrevegyék: zöld a lámpa! :)

2009. okt. 19. 09:47
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Kit érdekel, hogy mik az előre megírt társadalmi szerepek?

Ha a nőnek tetszik valaki, akkor szólítsa meg. A sok szerencsétlenkedés, szempillarebegtetés és társai teljesen feleslegesek, úgyis az számít, hogy a kialakuló kapcsolatban milyenek lesznek a felek. Abból pedig semmit sem lehet leszűrni, ha a férfi nem meri megszólítani a nőt, de aki pusztán ezért utasít el valakit, az nem normális. Ez kb olyan, mint amikor előre akarunk lépni a munkahelyünkön, de nem lépünk ezügyben és nem teszünk érte, hanem csendben várjuk, hogy az előléptetés az ölünkbe hulljon. Hogy is van a mondás a sült galambról?

Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, ahogy a nő találkozik a szuper pasival, aki persze játssza a hideget, és a nő csak bután vigyorog rá, de nem szólítaná meg. Aztán a pasi továbbáll, de sebaj, jön Józsi, ő leszólítja és vele már minden jó!

Szerintem a sült galambra várás megalázó is a nőknek, mert azt implikálja, hogy a nőnek NEM SZABAD leszólítania a férfit, mert az nem helyes, társadalmilag nem elfogadott. Azt a főnökúrnak kell megtennie.

2009. okt. 19. 10:07
 8/15 anonim ***** válasza:
És ha már kezdeményeztél, de nem lép, akkor mivan?
2009. okt. 19. 10:37
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Á dehogy!Az a világ nagyon rég elmúlt!Én személy szerint kivárom,hogy a pasi kezdeményezzen,de ha egy kis "segítségre" szorul akkor lám legyen:)Nincs ezzel semmi de semmi gond!:)
2009. okt. 19. 11:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Basszus, az kezdeményez, aki először észreveszi a másikat. Csajok: oké, udvarlás, csábítás stb. de néha azért vissza lehetne venni az egóból. Az óriási ego soha, de soha nem tesz jót az emberi kapcsolatoknak. Egyszerűen előre meggátolja a még ki sem alakult kapcsolatot. Ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan lehet kezdeményezni, nem ciki, nem kínos.

A férfiemberekre szintén ez vonatkozik, nem kell gyávának lenni.

2009. okt. 19. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!