Mit tegyek? Érdemes így élni?
Szia, ne haragudj, miert kellene vandorolnotok, mint a ciganyok? Tudod te azt, hogy kulfoldon mennyien elnek alberletben? Nem ciganyok am! A vilag minden reszen nagyobb %-ban elnek alberletben csaladok, mint Magyarorszagon. Ez csak Magyarorszagon eges, hogy valaki alberletben el. Akkor az mar nem is normalis ember, az mar cigany???
Ha nem tudjatok fizetni, akkor menjetek be a bankba, es kerjetek a szamotokra is legjobb megoldast! Ne dugjatok homokba a fejeteket, hanem cselekedjetek. Ha nem birjatok fizetni, felesleges magatokat tonkretenni egeszsegileg, idegileg, lelkileg.
Keressetek meg a legjobb megoldast. Aztan ha nem lesz sajat lakasotok, nem lesz. Masnak sincs.
Ha megoldottatok a lakasgondot, koltozzetek kulfoldre, hidd el fellelegeztek! Ebben biztos vagyok!:) Magyarorszag tonkreteszi a csaladokat, en is eljottem onnan, pedig nekem van lakasom ott. En kulfoldon elek alberletben. Es engemet ez abszolut nem zavar. Nem fogok felvenni 20 evre hitelt, hogy aztan mindenrol lemondjak az egesz eletben, csak, hogy legyen lakasom kint is. Inkabb lakom alberletben. Es nem vagyok am cigany!!!
Nagyon sajnállak...Tudom, milyen az, amikor az ember az álmaiért küzd, és egyszerűen nincsen kiút! Nem tudom, mi a helyzet az áthidaló kölcsönnel, próbálj tájékozódni. De az is lehet, hogy a bank is fel tud ajánlani vmi alternatívát, pl. halasztani.
Aki meg az albérlettel jön, nem normális. Én is éltem albérletben és annál rosszabb nincs! Valószínűleg azért propagandálja, mert ő is főbérlő. Akármikor kidobhatnak az utcára, nincs egy "pénzalap" sem, ha történne valami baj veletek. Ha csak lehet, tarsd meg a sajátot, bármi úton-módon. Arról meg nem is szólva, ki fizetget havi 40-50 ezret más zsebébe... Esetleg ha ti próbálnátok meg egy szobát kiadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!