A férjem 8 év és egy gyerek után bejelentette, hogy rájött: a férfiakat szereti?
max.biszex.
az jó, hogy nem volt kapcsolata ffivel, mert lehet, hogy csak egy olyan kósza, nem testi vonzódás, ami elmúlik
Nyugodtan pontozzatok le, de én tuti kiherélném. Elképzelni, hogy egy férfi végbelében maszatol, majd jön hozzám is az ágyba... Nem normális az ilyen.
Én a helyedben összepakolnám a cuccait, és egy percig sem bánkódnék utána. Milyen férfi az ilyen? Szegény gyerek és szegény te.
Huszonéves meleg férfi vagyok. Igazából mindig tudtam mi a helyzet velem, de persze úgy voltam vele majd lesz barátnőm, feleségem, gyerekem, mint a "normális" embereknek. Mindezt annak ellenére, hogy tudtam: a fiúk nagyon tetszenek.
Bár nem voltam az, aki alatt "égett" a talaj, de a fentiek ellenére nem kezdeményeztem soha lánnyal. Leginkább azért, mert valahol legbelül úgy éreztem, hogy a legmocskosabb dolog lenne egy lányban érzelmeket kelteni, s tulajdonképpen kihasználni. Mindezek mellett pedig tudtam, ha megteszem soha nem leszek képes önmagam lenni, s világ életemben hazudni fogok mindenkinek. Így pedig legalább vannak barátaim, akik ismernek, elfogadnak...
Visszatérve a kérdéshez: elég későn kezdtem el ismerkedni, egyrészről mert nem volt meg a lehetőség, a másik pedig nem volt meg a bátorság. Nagyon sok férfival ismerkedtem, bár ezeknek az ismerkedéseknek a 90% kimerült a chatelésben. Megválogatom kikkel ismerkedek, így csak egyedülállók jöhettek, jöhetnek szóba. De nagyon sok olyan férfi próbált ismerkedni, akinek felesége, barátnője volt álcából, mert félt magának beismerni, vagy félt a családjától.
Sajnos olyan is volt, akiről azt hittem egyedülálló, aztán egyszer összefutottam vele a helyi bevásárlóközpontban a feleségével és a gyerekével....
Nehéz az ilyet feldolgozni, az én véleményem az, hogy talán be kellene fejezni ezt a kapcsolatot. Ha veled is maradna nem lenne olyan, mint régen. Mindezek mellett pedig teljes értékű nő vagy, még így is több heteró férfi van, mint meleg, biszex.
Ha vele maradsz, csak sérülni fogsz lelkileg, önbizalmilag. Ezt saját tapasztalatból mondom, amit megosztok veled:
Annak idején volt egy párkapcsolatom egy sráccal. Az ő állítása szerint meleg volt, de előttem volt barátnője is, akivel természetesen intim kapcsolata is volt. Kezdetben nem zavart, de aztán elkezdett mesélni milyen volt vele, hasonlította hozzám. Végül odáig jutottunk, hogy ugyan ő úgy gondolta minden rendben van velünk, de én nem tudtam ezt feldolgozni, és legbelül mindig le akartam "győzni" az előző barátnőjét. Látszódott rajta, hogy meleg, s családja miatt csinálta az egészet, mert nagyon kellett titkolóznia, de részemről nem ment az elfogadás. Mindig féltem elhagy egy lányért... Persze végül vége lett a kapcsolat, ugyan más miatt, de valahol felszabadultam, hogy vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!