Milyen gyakran öleled át a fiad/lányod?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:02
21/25 anonim válasza:
olyan igazi ölelést szinte soha,gyerekkoromra se emlékszem hogy ölelgetett volna anyám
(helyette ölelget párom,nekem elég az is,még ha nem ugyanaz is)
22/L
22/25 anonim válasza:
Naponta többször. Vagy ők engem. Páromat is. Mivel a szüleim engem nem ölelgettek túl sokat, később kellett megtanulnom. Már egész jól megy... :o) 41/F
23/25 anonim válasza:
Naponta. Szerencsére már Ő is abban a korban van, hogy visszaölel. :) 17 hónapos kislány anyukája.
24/25 anonim válasza:
Mért van az hogy akit ritkán ölelnek meg azok le vannak pontozva és akit gyakran megölelnek azok meg fel vannak pontozva?! Azoknak az embereknek üzenem akik mindig ezzel "szórakoznak" hogy az anyjukkal szórakozzanak! Hú de utálom ezeket az embereket!
25/25 anonim válasza:
Úgy alakult,hogy nem élek együtt a fiammal,sajnos az én hibámból.
Fontos:addig öleld a gyermeked,amíg megteheted!Egy alkalmat se szalassz el!Hidd el,így nem fog elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!