Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek, ha...

Mi lenne a véleményetek, ha összeköltöznétek a párotokkal és az ő szülei elvárnák a fiuktól az anyagi támogatást, miközben ők alig dolgoznak a megélhetésükért? Szó nélkül hagynátok?

Figyelt kérdés

2013. júl. 10. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

" Ő a tied,te az övé...mi a probléma? Ne adjatok... Ne engedd,hogy adjon és kész."

Ha egy feleség/barátnö nekem elkezdene beleszólni, hogy a szüleimet támogatom, illetven megpróbálná "nem engedni", akkor rövidesen EX lenne belöle.

2013. júl. 10. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A középutat kell megtalálni. Egyébként ismeretlenül nem könnyű tanácsot adni.

Azt sem mindegy, hogy miért kell őket támogatni!Ha önhibájukon kívül nincs munkájuk, betegek,drága a gyógyszer, akkor egyértelmű hogy ott segít az ember, ahol tud.

De amikor a cigi meg a pia miatt van valaki elmaradva a rezsivel, az nem mentség. Hadd ne spóroljak már én azért, vagy hadd ne vonjak már meg magamtól mindent, hogy más meg önfeledten szórja a pénzt.

Leírtam a 2 végletet. Tényleg nem mindegy az OK.

2013. júl. 10. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyukám nyugdíjas. Nem várja el, de havonta a nagyobb összegű csekkjeit befizetem.

Ő is biztosította annak idején az én tanulásomat, megérdemli.

Párom nem szól bele.

Fordított helyzetben én sem szólnék érte.

A mi családunkban ez volt mindig is a természetes.

Dédmamámat a nagymamám támogatta, nagyszüleimet (már sajnos nem élnek) anyukám. Most rajtam a sor.

2013. júl. 17. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, hogy 11-et miért kellett így lepontozni. Egyébként sztem a kutya a részletekben van elásva! Nem tudunk részleteket. Mindenesetre én a lány helyében eléggé óvatosan szólnék bele ilyesmibe!

Ha pl ez egyáltalán nem veszélyezteti a megélhetéseteket, vagy nem közös a kassza és a férfi keresi a pénzt és még önszántából is ad, akkor ott nem sok lapot osztottak...

Ha mondjuk nem ő keresi, vagy nem önszántából ad a szüleinek, vagy fenyegeti a megélhetéseteket, akkor az más tészta.

2013. júl. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!