Mi lenne a véleményetek, ha összeköltöznétek a párotokkal és az ő szülei elvárnák a fiuktól az anyagi támogatást, miközben ők alig dolgoznak a megélhetésükért? Szó nélkül hagynátok?
" Ő a tied,te az övé...mi a probléma? Ne adjatok... Ne engedd,hogy adjon és kész."
Ha egy feleség/barátnö nekem elkezdene beleszólni, hogy a szüleimet támogatom, illetven megpróbálná "nem engedni", akkor rövidesen EX lenne belöle.
A középutat kell megtalálni. Egyébként ismeretlenül nem könnyű tanácsot adni.
Azt sem mindegy, hogy miért kell őket támogatni!Ha önhibájukon kívül nincs munkájuk, betegek,drága a gyógyszer, akkor egyértelmű hogy ott segít az ember, ahol tud.
De amikor a cigi meg a pia miatt van valaki elmaradva a rezsivel, az nem mentség. Hadd ne spóroljak már én azért, vagy hadd ne vonjak már meg magamtól mindent, hogy más meg önfeledten szórja a pénzt.
Leírtam a 2 végletet. Tényleg nem mindegy az OK.
Az én anyukám nyugdíjas. Nem várja el, de havonta a nagyobb összegű csekkjeit befizetem.
Ő is biztosította annak idején az én tanulásomat, megérdemli.
Párom nem szól bele.
Fordított helyzetben én sem szólnék érte.
A mi családunkban ez volt mindig is a természetes.
Dédmamámat a nagymamám támogatta, nagyszüleimet (már sajnos nem élnek) anyukám. Most rajtam a sor.
Nem teljesen értem, hogy 11-et miért kellett így lepontozni. Egyébként sztem a kutya a részletekben van elásva! Nem tudunk részleteket. Mindenesetre én a lány helyében eléggé óvatosan szólnék bele ilyesmibe!
Ha pl ez egyáltalán nem veszélyezteti a megélhetéseteket, vagy nem közös a kassza és a férfi keresi a pénzt és még önszántából is ad, akkor ott nem sok lapot osztottak...
Ha mondjuk nem ő keresi, vagy nem önszántából ad a szüleinek, vagy fenyegeti a megélhetéseteket, akkor az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!