Hogyan tudnánk egy kicsit spórolni?
Épp egy ház újítás közepén vagyunk.
Ami elég sok megtakarított pénzt elvisz.
A párom dolgozik több helyen is,én most szabadságon vagyok.
Viszont jó lenne ha maradna is valamennyi.
21/N a párom 23/F
Nem tudhatjuk, mire megy el a pénz, hol lehet megfogni... Ránk pl. hiába írná az előző, hogy ne vegyünk dohányt és alkoholt, mert arra alig megy el valami.
Ételen többnyire lehet spórolni, főleg, ha sok bolti kész cuccot vesztek (az életminőséget, egészséget rontó ételspórolást már nem támogatom, de a legtöbb ember elég felesleges, akár egészségtelen dolgokra is költ egy csomót). Ti nem tudom, mire költötök s ebből mit lehet különösebb gond nélkül csökkenteni... Ezt ti tudjátok, s azt is, mennyire fontos Nektek az adott dolog.
Nem a párom van szabadságon hanem én.
Neki alapból két munkahelye is van,illetve van egy mezőgazdasági vállalkozása..
Ami idén hatalmas kudarc lett.De ez ilyen.
Köszönöm:)
Egy hétig írd össze, hogy mire mennyit költöttetek. A legkisebb kiadást is jegyezzétek fel. Így látod, hogy mire mennyi megy el.
Amennyi pénzetek van, annak a tizenöt százalékát tegyétek félre egy bankkártya nélküli bankszámlára. A maradék pénzt annyi napra oszd szét, ahány nap múlva jön a következő fizetés. Ehhez kell X boríték. Mindennap csak annyi pénzt költhetsz, amennyi az adott napi borítékban van. Következő napit nem nyithatsz fel. Előző napi maradék megy a bankszámlára.
Sok sikert :)
Azt írtam, RÁNK hiába írnák. Egész életünkben NULLA forintot költöttünk dohánytermékekre és az a pár sör és nagyritkán egyéb se oszt vagy szoroz...
Azt akartam kifejezni, hogy ez nem mindenkinek egyértelműen nagy megtakarítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!