Mi a helyzet akkor, ha a gyereket nem az édesapja neveli?
Figyelt kérdés
Képzeld el a következő helyzetet: Érkező babád édesapja nem akar/tud vele élni, valószínűleg nagyon ritkán fog találkozni a picivel, viszont egy korábbi barátod nagyon szeretne veled lenni. Tudná eléggé szeretni úgy a babát, hogy nem az övé? ... és jobb lenne a gyereknek, ha nem a vérszerinti apja nevelné, vagy inkább apa nélkül kezdje az életét?2009. okt. 17. 22:11
11/16 anonim válasza:
Ha Ő úgy döntött, hogy veled szeretne lenni, akkor biztosan figyelembe vette a "gyerek" kérdést is. Szerintem ha ő neveli fel, akkor minden bizonnyal a sajátjaként fogja azt tenni.
12/16 anonim válasza:
Ismerek olyan férfit, aki terhesen ismerte meg a nőt. Elvette feleségül, a gyereket pedig sajátjaként nevelte fel, most is úgy tekint rá, pedig már huszonéves :)
13/16 anonim válasza:
"Azt a gyereket szeretik, akinek az anyját szeretik!"
14/16 anonim válasza:
en pont ugy voltam ahogy te!osszejottunk amikor terhes voltam!soha nem fogom megbanni annyira imadja a gyereket,ejjel konnyebben kelt hozza mint en,meg neha azt is gondolom hogy jobban szereti mint engem:))))persze ez igy fantasztikus!ugy erzi mintha az ove lenne,meg hat a csaladja is ugy veszi mint ha az ove lenne!nagy szerencsem volt!o is felt mig a baba a pocimban volt hogy fogja e tudni szeretni!de mar az elso pillanattol ahogy meglatta imadja!es a kicsi is ot!most 6 honapos de eletem legjobb dontese volt hogy adtunk egy eselyt a kapcsolatunknak!hidd el nagyon boldogok vagyunk!az az igazi apa aki folneveli!most mar az anyakonyvi kivonatban is o fog szerepelni mint apa!mert eddig meg senki nem szerepel,ugyanis kulfoldon szultem!sok boldogsagot
15/16 anonim válasza:
Nalunk is "potapa" van, es imadjak egymast a lanyommal :)
16/16 anonim válasza:
én 16/l vagyok és egyszer sem láttam még apámat...elváltak akkor amikor anya teherbe esett...verte anyát, gépezett, ivott. Anya elvált jól tette. Szeretek nagyon anyával élni, mindent meg tudok beszélni vele. És tudod mit apám egy cseppet sem hiányzik az életemből:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!