Mi a helyzet akkor, ha a gyereket nem az édesapja neveli?
Mindenképpen jobbnak tartanám, ha apa, vagy jobb híján pótapa is lenne mellette. Természetesen a pici is tudná, hogy ki az igazi apja, és hagynám is, hogy látogathassa, foglalkozhasson vele.
De a pótapával -nevezzük így-, csak akkor jönnék össze, ha erre nem pusztán a születendő gyerek vinne rá, hanem a szerelem is!
"szeretni fogja-e a babát"-kérdésre még te tudsz a leginkább válaszolni, hiszen te ismered a fiút. Mi legfeljebb általánosságokat írhatunk.
Ülj le és gondold magadban végig!
1 éves volt a fiam amikor összejöttem a mostani párommal.
Azóta van 2 közös lányunk,de a fiammal imádják egymást és összetartanak,mert Ők férfiak!!!!!!
Igen, ez a kérdés, hogy a gyerek minden nyűgét is elfogadja-e?
Azért tettem fel, mert most úgy érzem, hogy nem az én érdekeimet kell elsősorban figyelembe venni, hanem azt, hogy a babának is megfelelő legyen a döntés. Ha nem lenne ez a kérdés, valószínűleg már együtt lennénk, de mivel nem csak kettőnkről van szó, én azért elég bizonytalan vagyok ebben a helyzetben és abban sem vagyok biztos, hogy ő teljesen végiggondolta.
Nem attól lesz valaki apa,mert gyermeke születik,hanem attól,hogy felelősségteljessen tud viselkedni azzal aki rászorul.
Ha megfordítod,úgyis igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!