Miért néztem rám úgy, mint a véres késre anyósomék?
Mielőtt kérdeznétek,párommal egy véleményen vagyunk!
20-on évesek!
Szóba került a gyerekvállalás,kijelentettem,hogy biz én 5-6 évig nem gondolkodom ilyenen,és nem is érzem úgy,hogy kéne......
Véres rongyra.
Talán mert úgy gondolják, hogy ideálisak a körülményeitek.
ma 21:00
Véres késre!
De amúgy nem mindegy?
Ideálisak,de most mindketten úgy gondoljuk,hogy nem szeretnénk gyereket!
Nekik nem azért,de mi közük hozzá?
ma 21:15
Tehát azért szakítsak a párommal,lépjek le,mert az anyósomék mindenbe beleszólnak (ez esetnem sztem maximálisan) jogtalanul....értem!
"Ha meg nem laksz ott, akkor mit kell azzal foglalkozni, hogyan néz rád??? Ahogy akar.Kit érdekel?"
Ja szóval téged nem zavarna ha beleszólnának a magánügyeidbe!
Engem igen!
Szerencsére nem vagyunk egyformák.....
Ha nem tetszik,akkor lelépsz!!
Egyszerű!
megmondod neki, hogy még nem érzed magad érettnek rá, és gondolom hogy ő sem szeretné ha az unokáját egy inkompetens anya nevelje :P
meg lesz magyarázva, a hiúsága is legyezgetve lesz egy picit, és lenyugszik.
mi 25 évesek vagyunk a párommal, anyós még csak fel sem hozta a témát, anyám meg a lelkemre kötötte, hogy egyelőre ne szüljek mert éretlen vagyok rá :)
az anyagi háttér meglenne, de ehhez elsősorban értelmileg és érzelmileg kell késznek lenni.
mennyi idős a jóasszony, h ennyire szeretne unokát? van a párodnak tesója?
ma 21:56
Modortalan?
Hát ne haragudj,de ha hülyeségeket írnak (fogjam be a szám ha ott lakom,és az anyósék kenyerét eszem,mikor nem így van)
Csak megvédem magam :)
Vagy te nem ezt tennéd?
meg ez milyen duma már? :D
"Ha nem tetszik,akkor lelépsz!!
Egyszerű!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!