Miért olyan nehéz találni egy nőt aki szülni is akar?
:) sosem akartam házasságot és gyereket...majd megismertem a férjemet és összeházasodtunk 1 év múlva...
majd terhes lettem és szültem...még egyszer...és még egyszer...:)
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sosem akartam gyereket, mégis van 3. De ha nem a férjem lenne mellettem valószínűleg még ma sem akarnék gyereket!
Biztos a műkarmos, műmellű cicababákkal kezdesz..ők nem akarnak gyereket, mert mind modell, celeb, színésznő akar lenni.
Kezdj egyszer egy egyszerű kinézetű, szemüveges, nem annyira vonzó lánnyal..lehet, h csodát fogsz tapasztalni.
Utolso ez nagyon nem igy van!
Intelligens nonek tartom magam megsem fontos nekem a karrier, sosem volt az. Ellenben a csalad igen.
Kerdezo, szerintem rossz helyen keresgelsz. Sok no szeretne gyereket es inkabb a ferfiak szoktak kevesbe. Kicsit adj le az igenyeidbol.
Hugomnak pl. azert nem volt meg sose parkapcsolata mert tulzott elvarasai vannak, aminek eddig 2 ferfi felelt meg. Az egyiknek o nem tetszett, a masik meg hazas.
Szoval ha nagyon szeretnel gyereket ne csak egy bizonyos korben nezelodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!