Szulok! Ti utanna neztek a gyerekeitek utan h miket raknak fel a netre?
A tegnap neztem meg a lanyom iwiwjet , hi5 jat es latom h fel meztelen, melltarto nelkul vannak kepei nem szoltam meg eddig pedig szandekomban van csak egyszer a ferjemmel beszeljem meg a dolgokat. 14 eves a lanyom es nem akarom h mar ekkora k...a legyen amire 18 lesz
ti szerintettek mit kellene csinaljunk
aztan a komentekrol ne is beszeljunk
kedves anyuka,
a lehető legroszabb büntetést választottad. szerinted nem fogja megoldani,hogy ilyen képeket tegyen fel,vagy később újra megcsinálja ezt? dehogynem! barátnőknél is van internet,a suliban ugyanúgy. ha akarja,csak azért is megcsinálja.
te is voltál gyerek. ha tiltanak valamitől,az annál érdekesebb,és vonzóbb.
A büntetés legrosszabb része az,hogy az apát is bevontad. Szüleim mellett megtapasztaltam,hogy az árulkodás nagyon rossz,anyám sok apróságot elmondott,amikért olyan szíjjal verést kaptam,hogy csak csengett! teszem azt elvittem egy videokazettát a suliba filmnéző napon.(az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt költöztem el.)
emellett nagyon megaláztad. nem egyértelmű,hogy megütötted e,de egy ilyen korú lányt megütni nem büntetés. számára ez megalázó,és az önbecsülése később a padlón lesz,és soha nem lesz kibékülve magával.Főleg,ha az apa is megütötte. anya a lányával apa a fiával kell intézze az ilyen dolgokat. nem árulkodni.
azzal egyetértek,hogy ne tegyen fel ilyen fotókat. nemhogy 14 évesen,de soha!!! ócska rongynak fogják nézni,világszégyenének,könnyűvérűnek stb...
inkább,szerintem,beszélgetni kellett volna vele. megkérni,hogy törölje le. érvelni,nem csak úgy eltiltani. a mert én azt mondtam hozzáállás a legrosszabb,főleg kamaszoknál,tudom,mert én is ebben a korban vagyok,bár nem kamasz-életet élve.
még nem késő. nem büntetni kell azért,mert rossz döntést hozott,hanem megértetni vele,elmagyarázni,hogy miért rossz is ez a döntés.próbálj nyugodtan beszélni vele,biztosan megérti. ne parancsolj,hanem kérj. sokkal többre mész vele.
sok sikert kívánok,
Anchee(16L)
utolsó vagyok. mindazt,amit leírtam saját keserű tapasztalatokból merítettem. nem tudom,hogy a koromból kifolyóan mennyire veszel komolyan,de remélem,hogy ha csak egy töredéke is, nyitott fülekre talál.
Anchee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!