Szulok! Ti utanna neztek a gyerekeitek utan h miket raknak fel a netre?
A tegnap neztem meg a lanyom iwiwjet , hi5 jat es latom h fel meztelen, melltarto nelkul vannak kepei nem szoltam meg eddig pedig szandekomban van csak egyszer a ferjemmel beszeljem meg a dolgokat. 14 eves a lanyom es nem akarom h mar ekkora k...a legyen amire 18 lesz
ti szerintettek mit kellene csinaljunk
aztan a komentekrol ne is beszeljunk
Szerintem ha letámadod, vérig lesz sértve, hogy te a magánéletében kutatsz.
Inkább az értékrendjét próbáld meg finoman alakítani. Vagy nyugodt hangnemben beszélgess vele. Hisz egyértelmű, hogy ha valaki ilyen képeket rak fel, az valahogy nagyon furcsa szemszögből látja a világot.
A 15 éves lánynak: a net etiket alapján mindenkivel tegeződünk, akkor is ha az illető 100x annyi idős mint te.
Üdv!
Hát ha régóta fenn vannak ezek a képek akkor már mindeki k.nak nézi :S Meg ha ilyen képei vannak fenn akkor gondolom élőben is úgy viselkedik.
Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm, ő 16 éves (ugyan nincsenek ilyen képei a neten!) de minden hétvégén mással nyalatja ki magát stb, úgy, hogy van barátja aki nem tud semmit.
Hhát mit ne mondjak, egy használt rongynak gondolom mintsem normális embernek.
bocsi.
hogy a kérdésre válaszoljak: a netről töröld vagy töröltesd le vele a képeket, és a gépet is dúrd át és onnan is töröld ki mindet! így remélhetőleg "megsemmisülnek". Hogy a lányoddal mit csinálj, azt nem tudom.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!