Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szulok! Ti utanna neztek a...

Szulok! Ti utanna neztek a gyerekeitek utan h miket raknak fel a netre?

Figyelt kérdés

A tegnap neztem meg a lanyom iwiwjet , hi5 jat es latom h fel meztelen, melltarto nelkul vannak kepei nem szoltam meg eddig pedig szandekomban van csak egyszer a ferjemmel beszeljem meg a dolgokat. 14 eves a lanyom es nem akarom h mar ekkora k...a legyen amire 18 lesz

ti szerintettek mit kellene csinaljunk

aztan a komentekrol ne is beszeljunk

2009. okt. 17. 16:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
22%
Szia! Ha megkérhetnélek elküldenéd a lányod nevét privátba,mert múltkor iwiw-en keresgélés közben láttam egy lányt akinek szintén ilyen képei voltak és a kommentárok is eléggé..hát szóval mind1.Nagyon szeretném megtudni h. ő volt-e! L/15
2009. okt. 17. 16:10
 2/33 anonim ***** válasza:
36%
Bocsánat a tegeződés miatt:)
2009. okt. 17. 16:10
 3/33 anonim ***** válasza:
88%
elég para.. nem voltam még ilyen helyzetben, de szerintem magyarázd el neki hogy ha így csinálja, akkor senki nem fogja komolyan venni, mindenki csak meg akarja dugni, aztán jónapot. persze hogy nem fogják lenézni miatta, csak épp nem lesz komoly kapcsolata.
2009. okt. 17. 16:11
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
Sürgösen beszéljél vele! és az lenne a legjobb megoldás hogy ha onnan le is törölné magát.. ki tudja mennyi beteg ember nézzegeti:S
2009. okt. 17. 16:15
 5/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ha letámadod, vérig lesz sértve, hogy te a magánéletében kutatsz.

Inkább az értékrendjét próbáld meg finoman alakítani. Vagy nyugodt hangnemben beszélgess vele. Hisz egyértelmű, hogy ha valaki ilyen képeket rak fel, az valahogy nagyon furcsa szemszögből látja a világot.

A 15 éves lánynak: a net etiket alapján mindenkivel tegeződünk, akkor is ha az illető 100x annyi idős mint te.

2009. okt. 17. 16:18
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

Igaz:)

15 éves lány:D

2009. okt. 17. 16:19
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

Üdv!

Hát ha régóta fenn vannak ezek a képek akkor már mindeki k.nak nézi :S Meg ha ilyen képei vannak fenn akkor gondolom élőben is úgy viselkedik.

Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm, ő 16 éves (ugyan nincsenek ilyen képei a neten!) de minden hétvégén mással nyalatja ki magát stb, úgy, hogy van barátja aki nem tud semmit.

Hhát mit ne mondjak, egy használt rongynak gondolom mintsem normális embernek.

bocsi.

hogy a kérdésre válaszoljak: a netről töröld vagy töröltesd le vele a képeket, és a gépet is dúrd át és onnan is töröld ki mindet! így remélhetőleg "megsemmisülnek". Hogy a lányoddal mit csinálj, azt nem tudom.

17F

2009. okt. 17. 16:23
 8/33 anonim ***** válasza:
56%
vagy tiltassad le ezeket az oldalakat iwiw, myvip, stb..
2009. okt. 17. 16:25
 9/33 anonim ***** válasza:
96%
Tőlem akkora pedagógiai célzatú pofont kapna a kislány, hogy lerepülne a feje. aztán elgondolkodnék azon, mit/hol rontottam(rontottunk) el, hogy ezt teszi.
2009. okt. 17. 16:26
 10/33 anonim ***** válasza:
85%
Erre szerintem nagyon támadóan reagálna. 14 évesen még nem ássa el magát senki, mert fiatal, de az értékrendjén pont emiatt nagyon gyorsan kéne változtatni. Ha ez menne, ő magától törölné le a képeket, és majd elsüllyedne szégyenében
2009. okt. 17. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!