Szulok! Ti utanna neztek a gyerekeitek utan h miket raknak fel a netre?
A tegnap neztem meg a lanyom iwiwjet , hi5 jat es latom h fel meztelen, melltarto nelkul vannak kepei nem szoltam meg eddig pedig szandekomban van csak egyszer a ferjemmel beszeljem meg a dolgokat. 14 eves a lanyom es nem akarom h mar ekkora k...a legyen amire 18 lesz
ti szerintettek mit kellene csinaljunk
aztan a komentekrol ne is beszeljunk
Szerintem nem igazán jó... 14 évesen szüksége van a számítógépre. Legalábbis én nyolcadikos vagyok, és nyomtatott fogalmazásokat, házi dolgozatokat kell leadnunk, rengeteg mindent a neten kell megkeresni... Csak nem tudtok állandóan ott ülni mellette, ha épp kell neki.
Azzal egyetértek, hogy töröltettél mindent, de szerintem az ordításon kívül el kellene beszélgetned vele nyugodtan is. Lehet, hogy tényleg csak a társaság, de tudod, nekem is voltak problémáim (rejtett, de súlyos depressziós voltam). Ez pl. abban nyilvánul meg, hogy külsőleg nem látszik, hogy beteg, viszont marhára el van keseredve az ember, és minden eszközzel próbálja felhívni magára a figyelmet. Nem lehet, hogy ő is csak azt akarta, hogy végre észrevegye valaki? Én is ilyesmiket csináltam. Durva képeket raktam fel a netre, hülyeségeket irkáltam ki, bántottam magam, leléptem 1-2 napokra... Közel sem biztos, hogy ez van a háttérben, de szerintem utána kéne járni, hogy biztos csak magamutogatásból tette-e.
jó persze, semmi gond a büntetéssel.
De akkor most te következel, valami okból ő kirakott ilyen képeket, mások meg nem. Ki kéne találni hogy ez miért van így?
Felkerült volna napiszar.com-ra, tuti magától törölte volna
Amúgy sajnálom, nem tudom mit tennék a helyedben, nekem fiam van.
az erőszak nem segít,helyesen tette h beszélt a férjével,nem aakrom megsérteni de picit a nevelésén is múlt a dolog,lehet picit több odafigyelésre lett volna szüksége.15 évesen ha hiszi ha nem elég nehéz visszafogni a rossztól ha már most az.De egy igazi fejmosás nem árt.Próbálja meg elmondani az ő nyelvén mit jelent ez h mit tett,és mondja el neki h kire néznek fela fiúk és kit fognak irigyelni a lányok.(nem azt aki félmesztelen képeket rak fel hanem az aki büszke magára de csak akkor ha van mire)stb....A KISLÁNYNAK ÖNBIZALOM HIÁNYA VAN!de ezt csak ő tudja magának pótolni,mert ha mások fényezik elszál magától és csak rosszabb lesz.A fejmosás elég jól helyre teszi majd szerintem.Mivel maga az Anyuci ismeri annyira a lányát legalább egy kicsit olyan téren h vajon míért tesz ilyet,hisz maga is nő,gondolkodjon el ezen...
L/17
Van egy remek módszer a kutyák szobatisztaságra neveléséhez. Ha bepisil a lakásba, belenyomod az orrát a végtermékbe. Aztán megesik, hogy a kutya az 5. alkalom után ráhugyozik a szőnyegre, majd kötelességtudóan beleteszi az orrát...
Azt akarom ezzel mondani, hogy jó a büntetés, HA a lányod MEGÉRTETTE, miért kapta, és miért ennyire szigorú.
Remélem minden jól alakul nálatok!! :)
14 éves lány vagyok
Van iwiw-em myvipen is
és anyum is szokta nézni nem ellenőrízgetés miatt csak nézi az ismerősei képeit stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!