Szulok! Ti utanna neztek a gyerekeitek utan h miket raknak fel a netre?
A tegnap neztem meg a lanyom iwiwjet , hi5 jat es latom h fel meztelen, melltarto nelkul vannak kepei nem szoltam meg eddig pedig szandekomban van csak egyszer a ferjemmel beszeljem meg a dolgokat. 14 eves a lanyom es nem akarom h mar ekkora k...a legyen amire 18 lesz
ti szerintettek mit kellene csinaljunk
aztan a komentekrol ne is beszeljunk
Nem a te lányod az egyetlen, a tinik egy része feltesz magáról szexi /?/ képeket. Én is anyuka vagyok, igaz mégcsak 30 és pici a babám, szóval nemrég voltam fiatal. Mi is tetszeni akartunk annak idején, minden eszközzel el akartuk érni, hogy vagyánynak tűnjünk..:-)
De amit ez a korosztály csinál az félelmetes. Ha az én lányom lenne, leülnék vele, elmondanám neki, hogy szégyen, amit csinál. Érvelj azzal, hogy nem csak a tini fiúhaverjai láthatják, hanem az osztályfőnöke, rokonai, szégyent hoz a családra stb és hogy mélységesen szégyelled, amit csinál.
Beszéld meg vele, hogy a fiúknak a titokzatos csajok jönnek be, nem azok, akik ha levetkőznek már nem tudnak újat mutatni.
Én biztosan nem ütném meg, többet érsz elvele, ha a érzelmeire hatsz.
Ezen kívül ezek után nyilván tisztában vagy vele, hogy itt az ideje elvinni, nőgyógyászhoz és fogamzágátlót felíratni neki, nyíltan beszélni vele a szexről, hogy ha csinálja, ha ez van, DE csakis ésszel, tablettával. A tiltás ahhoz vezet, hogy hamarosan itt írogatná a kérdéseket a Terhes vagyok mit csináljak..... kezdetűeket. Ezt gondolom te sem szeretnéd.
Hát kitartást neked!!
Nem azért, de egy 14 éves lánynak hogy jut egyáltalán eszébe, hogy ilyen képeket tegyen fel egy olyan oldalra, amit bárki megnézhet..komoly hátrányai is lehetnek később ezeknek a képeknek.. beszélj vele mindenképp.
sok sikert!
Arra azért kiváncsi lennék, mitől alakulhatott ki ez a fajta értékrend a kiscsajban... persze a szexcentrikus média szennye sokat nyom a latban, de ez az egész főleg a szülő felelőssége. Tehát szerintem először ebben a tartományban kéne keresni a hibát. Tudja kedves anyuka, itt nem is az a legnagyobb baj, hogy a lányka 18 éves korára mekkora k.rva lesz vagy nem lesz és hogy jajj mit szólnak a szomszédok meg a rokonok, hanem az, hogy a kislány már 14 évesen ilyen (torz)szerepet játszik, ami rémisztő. Arról nem beszélve, hogy az ilyen látásmód aztán szépen maga után vonja azt, hogy a gyerek felelőtlen szexuális életbe kezd. Többet kéne vele foglalkozni és jobban a körmére nézni. Ennyit tudok tanácsolni. Mellesleg ha jobban odafigyeltek volna a lányukra, nem az iwiwes fotókból jöttek volna rá, hogy valami nagyon nem stimmel.
(23, tanárnő)
Szia.
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de ha ilyen történne, biztos, hogy nem hagynám annyiban. Amúgy szerintem egyáltalán nem az a lényeg, hogy "még csak 14 éves és már ilyen képei vannak fönt"! EGYÁLTALÁN NE LEGYENEK ILYEN KÉPEI FÖNT SOHA! 35 ÉVESEN SE! Egyetlen fiú sem fogja őt komolyan venni! Nem lesz férje, gyereke (maximum véletlenül becsúszik), mert ilyen fajta lányokat csak használnak a fiúk. Nem fogják fölvenni őt komolyabb iskolába, munkahelyre, mert egyre nagyobb divat, hogy a munkáltató megnézi a jelentkező adatlapját és ha nem tetszik valami, akkor egyszerűen nem veszi föl!
Arról nem is beszélve, hogy sokan úgy gondolkoznak, hogy "milyen anyja lehet ennek a kis k.rvának, hogy ilyet megenged...".
Én soha nem ítélem el a szülőt a gyereke alapján, mert a gyerek a társaságától rengeteg dolgot eltanulhat (jót, rosszat) és nem lehet a nap 24 órájában ellenőrizni, hogy kikkel barátkozik, mit csinál...
Én a helyedben azt mondanám neki, hogy az egyik kolléganőd vagy a lányod osztálytársának az anyukája megkérdezte tőled, hogy láttad-e már a lányod adatlapját az iwiw-en... És kérd meg a lányod, hogy mutassa meg azon nyomban! Aztán beszélgess vele!
Sok sikert!
Utolsónak a módszerben igaza van, ez beválhat, de arról, hogy ki a hibás én sem vele, sem a tanárnénivel nem értek egyet. Ez kettős dolog. Egy gyerek furcsa felfogásáért nem lehet 100%-ban a szülőt felelőssé tenni, valóban sokat lát a környezettől. Nem az a kérdés, hogy most milyen, ez lehet egy pillanatnyi hülyeség, a gyerekeket hamar elkapja valami, ami ellen egy jó szülő sem tehet, a kérdés, hogy megfelelően ki tudja-e javítani a hibát a kérdező, mert az már őt jellemzi.
De, nem mondom, azért az én húgom is az a rózsaszín csillogós típus, mégsem tesz fel magáról ilyen képeket, mi lehet ennek az oka? Én valahol anyukámnál keresném azt ami őt a földön tartja.
Ezzel én azt akarom igazából mondani, hogy a kiváltó ok sok minden lehet, nem tudhatjuk, kár vádaskodni.
megvolt az anyai apai neki a kislanynak le torolte az egesz kepet es eltiltottam 6 honapra a geptol toroltettem minden regisztraciojat ahova be volt jelentkezve
nalunk van a szobaba a gep es amikor nem vagyunk otthon akkor be van zarva a szoba ajto es csak akkor fogja hasznalni ha nagy szuksege van rea es szuloi felugyelettel
szerintettek ez jo buntetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!