Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, anyukám egyre...

Mit tegyek, anyukám egyre elviselhetetlenebb? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Anyum egyre elviselhetetlenebb. A barátommal most voltunk egy kissé válságos helyzetbe és nem hogy mellettem állna azóta állandóan szapulja a párom a háta mögött. A hugom még rosszabb, mint én. Tehát egyáltalán nem csinál semmit, nem is tanul és mégis ő a jó kislány. Mit vétettem? Munkát sajnos nem találok, mert ha találtam volna akkor már rég elköltöztem volna. Csak sajnos nem egyszerű. meg az miatt is állandóan piszkál, hogy mért nincs munkám meg stb.

De miért?

Ja és ugy beszél velem mint ha a kutyája lennék, de ezt sem értem.

A hugommal kedvesen megértöen, velem meg mintha egy utcalány lennék. Sokszor elkezdte mondani egy-egy veszekedés alkalmával, hogy én ilyen meg olyan kur*va vagyok. meg stb. EZ ELLEN MIT TEGYEK???

2009. okt. 17. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor azt mondja h k.rva vagy mond neki h te neveltel, ennyi telt csak tolle? Meg kerd meg tolle h vele is igy beszelt az edesanyja? Ha igy beszel veled akkor minek csinaltak meg, hátha hatnak rá ezek a dolgok. Amugy hany eves vagy? Ja es mikor mondod neki ezeket a dolgokat es osszevesztek akkor menj es aludj a baratodnal v baratnodnel, hatha hianyozni fogsz neki es hazakonyorog teged.
2009. okt. 17. 15:09
 2/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok és lány
2009. okt. 17. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A párod valószínű nem szimpi neki..vagy

egyszerűen féltékeny arra hogy boldog vagy..és jól érzed magad, sajnos sok felnőtt a gyerekén vezeti le így az önértékelési problémáit, és a ki nem épített önbizalmát,

vagy azért irigyel,mert esetleg neki nem sikerült néhány álma vagy vágya, és ez még bántja..és szúrja a szemét hogy

te jó úton vagy..és esetleg még a világnézeted is más..

Egyébként ha azt veszed még jó motiváló erő is, el akarsz költözni gondolom minél előbb..

Én is így voltam anyuval..sokat veszekedtünk, nekem is dettó ugyanezt vágta a fejemhez..mért nem mész dolgozni,

amikor meg mentem megkérdezte minek, nem szorulunk rá..

Szóval legalább "rákényszerülsz" hogy önálló legyél, és

járhasd a saját utad.

Hogy ez ellen mit tegyél, mikor gondolom ordibál már..

kérdezd meg mi fáj neki, hogy ilyeneket vág a fejedhez, amit szerinted nem érdemelsz meg, áljj ki magadért.

Nem tudom segítettem-e, ez csak egy vélemény volt.

2009. okt. 17. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Tedd hasznossá magad.

Mit gondolsz mit érez,hogy 18 éves korodig eltartott,most hogy kvázi felnőtt vagy,meg nem csinálsz semmit?

2009. okt. 17. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:

15.09:nem ,tévedés,nem az édesanyák nevelik ilyennek a gyermekeiket,nekik lehetőségük sincs erre a több műszak mellett.

Ez a kifordult világ,ahol nincs tisztelet,a munka büdös és mindenkinek csak jogai vannak.Ez ontja magából ezt a generációt.

2009. okt. 17. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:

A munka nem büdös számomra. Keresek munkát, csak sajnos nem találok.

Ez hihetetlen hogy ha már valaki nem dolgozik akkor egyből büdös a munka. NA mindegy.

2009. okt. 17. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Megértettem én,amit írtál,ezt nem is neked írtam,hanem az első válaszolónak regáltam a beírására.

Én azt írtam,tedd magad hasznossá.

Nem lehet,hogy most minden idődet elviszi,hogy a barátoddal foglalkozol és nem veszed észre,hogy teli a mosogató?Hogy elfelejted megkérdezni anyukádat elmenj-e helyette a boltba.

Ha néha megleped azzal,hogy kitakarítasz,megfőzöl,bevásárolsz helyette,hagyod,hogy nézze a tv-ben azt,amit ő szeretne,lehet mindjárt máshogy viselkedik veled.

A barátod valószínű azért szidja,mert úgy érzi nem elég jó hozzád.Ez ellen Te nem tudsz semmit tenni,a barátodnak kell bizonyítani,hogy megérdemel téged.(mondjuk néha egy kis virág anyukádnak,vagy ha segít a mosogatásban nagyot lendítene a megítélésénél)

2009. okt. 17. 23:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek akkor. Ritkán vagyok a barátommal.

Segítek ewlég sok mindenben neki. A hugom szinte semmiben nem segít és mégis én vagyok állandóan letolva:( csak azt nem tudom hogy mért van ez. Elszoktam menni bevásárolni. Megszoktam fözni, ki szoktam takarítani, de akkor is ugyan olyan a viselkedése sajnos. :(:(

2009. okt. 18. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:

akkor sok mindent már nem tudsz tenni,viszont a húgoddal azért máshogy viselkedik,mert valószínűleg érzi,hogy nem helyes,ahogy veled beszél és azt mégegyszer nem akarja elkövetni..

Adnék egy tanácsot,ha kipróbálod veszteni nem vesztesz vele semmit.Reggelente öleld át,mond neki,hogy szereted.Szerintem elszégyellné erre magát annyira,hogy nem beszélne csúnyán Veled.Ha mégis,akkor gondolkozz a különköltözésen.Ha valakit sokat szidnak,elöbb -utóbb elhiszi,hogy semmirevaló és megérdemli.Nagyon nehéz aztán kilábalni belőle.

2009. okt. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!